Typisch Den Bosch

Organiseer een bedrijfsuitje in de historische stad Den Bosch. Voor een typisch Bosch bedrijfsuitje ben je bij Uitjesbureau aan het juiste adres. Ga het oude centrum in met je teamgenoten en een tablet tijdens een stadsspel of vaar tijdens een rondvaart over de Binnendieze langs alle prachtige smalle grachtjes en singels van Den Bosch. Bekijk op deze pagina al onze typisch Bossche uitjes!

kies voor een typisch Bosch bedrijfsuitje

Den Bosch staat bekend om zijn middeleeuwse stadshart, met de gotische Sint-Janskathedraal, prachtige oude straatjes en de smalle tunnelgrachten. De gebouwen, grachten en straten zijn niet de enige dingen waar Den Bosch bekend om staat. Wat dacht je van de heerlijke lekkernijen die je in Den Bosch kunt eten, zoals een Bossche Bol of een typisch Brabants worstenbroodje? Den Bosch is naast een bourgondische, middeleeuwse en historische stad ook een geweldige stad om een bedrijfsuitje te organiseren. Een stadsspel in Den Bosch is de perfecte manier om de stad beter te leren kennen. In teams verschillende opdrachten uitvoeren en op deze manier met elkaar verbinden, dat is waar een bedrijfsuitje bij Uitjesbureau Den Bosch voor staat. 

Wij van Uitjesbureau Den Bosch verzorgen een complete dag voor jou en je collega’s. Wil je een bedrijfsuitje op maat? Samen met onze ervaren event managers stellen wij een arrangement voor jullie samen. Wil je een arrangement waarbij je een zakelijke meeting combineert met een stadsspel? Of wil je een compleet weekendarrangement? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze top 3 typisch uitjes in Den Bosch

escape city den bosch

Escape City in Den Bosch is een spannend en actief teamuitje waarbij je de spanning al voelt vanaf minuut 1. Je kunt dit bedrijfsuitje goed vergelijken met een escape room maar dan outdoor en heel Den Bosch is jouw speelweide. Het 3,5 uur durende spel bevat opdrachten, hersenkrakers, codes en kennisvragen. Slechts één straat, brug of steeg leidt naar de uitgang. Samenwerking en goede communicatie zijn heel belangrijk tijdens dit spel, en daarom is het een perfect personeelsuitje voor teambuilding! 

Floating & walking dinner den bosch

Tijdens dit teamuitje maak je kennis met de Binnendieze en de Dommel tijdens een prachtige rondvaart in Den Bosch. Onze stadsgids neemt jullie mee langs de meest bijzondere plekken in het oude stadscentrum. Tussen de stadswandeling met gids door geniet je samen met je collega’s van een heerlijk driegangendiner in een echt typisch Bosch restaurant. Aan het einde van de avond ben je een expert geworden als het gaat om de bezienswaardigheden van Den Bosch. Er is vanavond geen vaste tafelschikking en daarom kun je met meerdere collega’s bijpraten!

canal escape den bosch

Tijdens dit bedrijfsuitje op het water probeer je samen met je teamgenoten te ontsnappen uit de straten en grachten van Den Bosch. Deze historische en middeleeuwse stad heeft zijn charme mede te danken aan de kanalen en grachten die om – en door Den Bosch te vinden zijn. Het gevaar om verdwaald te raken licht op de loer. Door middel van de juiste aanwijzingen te verzamelen op verschillende plekken in de stad en op het water komen jij en je teamgenoten steeds een stapje dichter bij de uitgang.

bedrijfsuitjes in Den Bosch

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje in Den Bosch? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer typische uitjes in Den Bosch

Sint-jan beklimmen en bierproeverij

Voor dit dag arrangement in Den Bosch moet je een flink stuk klimmen, maar het uitzicht is het meer dan waard. Je hoeft het gelukkig niet in één keer te doen, tussendoor krijgen jullie uitleg over de prachtige Sint-Janskathedraal. Wanneer jij en je collega’s weer met beiden voeten aan de grond staan is het tijd voor een bierproeverij in Den Bosch. Hou je wel van een heerlijk blond biertje of geef jij de IPA de hoogste score? Ter afsluiting van dit arrangement spelen jullie een spannende escape game aan tafel. Je gaat in teams aan de slag om de raadsels en clues op te lossen.

De Geheimen van Den bosch

Tijdens dit teamuitje ontdek je de mooiste plekjes van Den Bosch terwijl je met je teamgenoten door het centrum wandelt. Bezoek de mooiste pleintjes en bruggen over de Binnendieze. Door middel van het uitvoeren van uitdagende opdrachten krijgen jij en je collega’s steeds meer geheimen van Den Bosch in jullie bezit. De antwoorden liggen verscholen op de meest unieke en originele plekken in het centrum van Den Bosch. Om de opdrachten succesvol uit te voeren komen teamspirit en natuurlijk overwinningsdrang goed van pas.

Workshop Plat brabants

Tijdens de workshop Plant Brabants leer je alle uitspraken, woorden en gezegdes die alleen mensen van onder de rivieren kennen. Iedereen kent de uitspraken als ‘Houdoe’ en ‘ons pap en ons mam’, maar wat betekent ErmoeiZibbedeeske of Gèrum? Na de hilarische en leerzame workshop is het tijd voor een rondvaart over de bekendste wateren van Den Bosch, de Dieze. Je vaart over de Binnendieze en de Dommel, geniet van het uitzicht en klets gezellig bij met je collega’s. Sluit de dag af in stijl met een bourgondisch driegangendiner in een sfeervolle horecalocatie.

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen