Afdelingsuitje in Den Bosch

Ben jij in 2024 deze keer verantwoordelijk voor het afdelingsuitje en wil je deze graag in Den Bosch organiseren? Bij Uitjesbureau Den Haag helpen we je in de zomer graag om een gezellige dag met je collega’s te plannen. Onze afdelingsuitjes zijn geschikt voor kleine en grote groepen en zijn indoor en outdoor te spelen. Ga de verbinding aan tijdens jullie afdelingsuitje in Den Bosch en leer elkaar beter kennen.

afdelingsuitje organiseren
in Den Bosch

Hoe bepaal je welk afdelingsuitje het beste past bij jou en je collega’s? Onze ervaren event managers helpen je daar graag mee. Bij Uitjesbureau Den Bosch bieden we een ruime keuze aan van verschillende uitjes. Ga je voor een origineel bedrijfsuitje of kies je voor een traditionele pubquiz? Door onze jarenlange ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes kunnen wij je verzekeren dat je met Uitjesbureau Den Bosch gegarandeerd een geslaagde dag beleefd samen met je collega’s. Bekijk ons aanbod van diverse afdelingsuitjes in Den Bosch op deze pagina.

Leukste ideeën voor een afdelingsuitje 

Ben je een afdelingsuitje aan het organiseren en ben je op zoek naar leuke ideeën? Tijdens het teamuitje Geheimen van Den Bosch leer je de stad op een unieke manier kennen. Door middel van het voltooien van verschillende opdrachten ontdek je de verborgen parels die Den Bosch rijk is. Ga je liever de hoogte in? Wij bieden ook een arrangement aan waarbij je de Sint-Janskathedraal gaat beklimmen, hoe hoog durf jij te gaan? Daarna is het tijd voor een bierproeverij met échte Brabantse speciaal biertjes. Sluit de dag af met het spannende Escape Dinner, een dinerspel waarbij je aan tafel moet ontsnappen door middel van het oplossen van clues en hersenkrakers. Deze afdelingsuitjes staan voor verbinding, door samen te werken met je collega’s groei je meer naar elkaar toe waardoor je elkaar beter kunt begrijpen, ook op de werkvloer!

Onze top 3 afdelingsuitjes

BE SMART Citygame

Tijdens het bedrijfsuitje BE SMART in Den Bosch gaat het om samenwerken, uitdaging en lef hebben. Dit stadsspel is ideaal als je interactief wil team builden en op een unieke manier kennis wil maken met al het moois dat deze bourgondische en middeleeuwse stad te bieden heeft. BE SMART is een interactief stadsspel waarbij je in teams de uitdaging met elkaar aan gaat. Op de meest onverwachte momenten kan er een ander team opduiken om de strijd met jullie aan te gaan. Via de BE SMART app op de smartphone kunnen jullie de andere teams in de gaten houden.  

PLat Brabants

Tijdens de workshop Plant Brabants leer je alle uitspraken, woorden en gezegdes die alleen mensen van onder de rivieren kennen. Iedereen kent de uitspraken als ‘Houdoe’ en ‘ons pap en ons mam’, maar wat betekent ErmoeiZibbedeeske of Gèrum? Als je niet uit Brabant komt is de kans dat jij nog nooit van deze woorden hebt gehoord, vrij groot.Durf jij het op te nemen tegen je collega’s? Na de hilarische en leerzame workshop is het tijd voor een rondvaart over de bekendste wateren van Den Bosch, de Dieze. Sluit de dag af in stijl met een bourgondisch driegangendiner

Expeditie robinson

Met het Expeditie Robinson bedrijfsuitje in Den Bosch breng je teambuilding naar een hoger level. Heb je altijd al een keer in de schoenen willen staan van de deelnemers van het tv-programma Expeditie Robinson? Bizarre, sportieve en hilarische opdrachten die je fysiek en mentaal uitdagen om alles eruit te halen wat erin zit. Samenwerken en creatief denken zullen je helpen om de proeven te voltooien en zo de winst binnen te slepen samen met je team.De leukste locaties voor het Expeditie Robinson personeelsuitje rondom Den Bosch zijn onder andere; het Zuiderpark of Bossche Broek.

Organiseer een afdelingsuitje in Den Bosch

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie afdelingsuitje in Den Bosch? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte afdelingsuitje in Den Bosch te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

MVO afdelingsuitje in Den Bosch

MVO staat voor maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen. MVO houdt in dat je onderneemt met aandacht voor milieu en sociaal-ethische kwesties. Tijdens onze MVO afdelingsuitjes bieden wij de mogelijkheid om een uitje te organiseren waarmee je je steentje bij kunt dragen aan een goed doel. Wat dacht je van het stadsspel Win voor de Voedselbank? Tijdens dit stadsspel ga je in teams het centrum van Den Bosch in en door middel van het uitvoeren van verschillende opdrachten wordt er geld ingezameld voor de Voedselbank in Den Bosch. Naast de donatie die jij en je collega’s bij elkaar hebben gespeeld, doneren wij vanuit Uitjesbureau Den Bosch ook 5 euro per deelnemer aan de Voedselbank. Wil je meer van onze MVO afdelingsuitjes bekijken? Klik op de button hieronder.

Afdelingsuitjes met rondvaart in Den Bosch

Een rondvaart door de binnenstad van Den Bosch. De Binnendieze is de verzamelnaam van een aantal stromen in de binnenstad van Den Bosch. Het is een populaire bezienswaardigheid, omdat het water onder de huizen doorloopt. Een rondvaart op de Binnendieze is daarom ook een must do, als je in Den Bosch bent. Bij Uitjesbureau hebben we verschillende afdelingsuitjes op het water. Ga je voor een relaxte middag met een rondvaart op de Binnendieze en aansluitend een spannend dinerspel? Of ga je voor wat meer actie tijdens een Canal Escape? Met onze Canal Escape vaar je over de Dieze en de Ertveldplas. Lukt het jou en je teamgenoten om binnen de tijd te ontsnappen?

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen