Gamification in
Den Bosch

Pas gamification, business games of serious gaming in Den Bosch
toe om interessante en leerzame stof op een unieke en leuke manier
bij te brengen. Je kunt het ook inzetten om gedragsverandering te
stimuleren of voor het optimaliseren van belangrijke bedrijfsprocessen.
Met serious gaming pas je speltechnieken en game elementen toe om
belangrijkegestelde doelen te bereiken. Op deze manier verhoog je de
productiviteit van je collega’s en van jezelf. 

Gamification als bedrijfsuitje
in Den Bosch

Wat wordt er bedoeld met gamification? Bij gamification of Serious Gaming gebruik je spelelementen om je collega’s te motiveren en hun ervaring te verrijken.  Bij gamification staat centraal dat je gedrag wil stimuleren. Het is een manier om je werk uitdagender te maken en aanzienlijk meer werk gedaan te krijgen. Op een innovatieve, creatieve en interactieve manier leren deelnemers waardevolle inzichten. Ook voor Serious Gaming geldt dat onze games aan te passen zijn naar uw specifieke vraagstuk en/of branche.

Gamification op het werk boost de productiviteit van werknemers met maar liefst 40%.   

De kracht van serious gaming is dat de games onderhoudend, boeiend en meeslepend zijn. Serious games combineren leerstrategieën, kennis, structuren en spelelementen om specifieke vaardigheden, kennis en houdingen aan te leren. Ze zijn in te zetten in verschillende gebieden en omvatten uitdagingen en beloningen. Hiermee wordt de speler gestimuleerd om verder te spelen en de materie tot zich te nemen. Wanneer veel van het geleerde meteen wordt toegepast binnen het team of bedrijf is het doel van de trainingsgame bereikt. Hier vind je een overzicht van Serious Games voor bedrijven die wij verzorgen in Den Bosch.

Serious gaming in Den Bosch

Ranking your buzz-ness

Een gezamelijke evaluatie van jullie bedrijf. Wat speelt er onder het personeel en op welke manier willen jullie als bedrijf aan de start verschijnen van het nieuwe jaar? Het zijn belangrijke vragen voor het succes van jullie organisatie. Wat is een betere basis voor wederzijds begrip, dan inzicht hebben in de elkaars drijfveren en werkzaamheden. Vooral ook van de afdelingen waar je eigenlijk (te) weinig van weet?

Digital escape room den bosch

De spanning zal hoog oplopen tijdens dit personeelsuitje. Tijdens onze Digital Escape Game vallen de deuren dicht en kunnen jullie geen kant meer op. Het is één grote val… Je bent gehackt en opgesloten. Jullie hebben 90 minuten de tijd om samen te ontsnappen uit de digitale Escape Room. Deze digitale game kunnen jullie op een locatie naar keuze spelen bij jullie op kantoor, in een horecalocatie of als social break tijdens een serieuze vergadering.

Walk the talk - kernwaarden

Met de Walk the Talk Game in Den Bosch word je met samen met je collega’s genadeloos op de proef gesteld. In groepen van 3 tot 5 personen word je op pad gestuurd met niks meer dan een tablet en een plattegrond. Onderweg liggen er verschillende challenges en opdrachten op de loer. Alle input wordt vastgelegd; denk aan videoboodschappen, foto opdrachten en nog veel meer. Tijdens de inhoudelijke de-briefing staan we uitgebreid stil voor een reflectie. 

onze gamification filosofie

Gamification staat voor spelenderwijs leren, oftewel playful learning. Mensen zijn van nature gemotiveerd om een game te spelen, beter te worden en natuurlijk ook te winnen. Een ander aspect is dat je in games de mogelijkheid krijgt om heerlijke stomme fouten te maken. Gaat het mis, dan begin je gewoon weer opnieuw. Iedere succesvol gespeelde game werkt motiverend: uitdaging, actie, progressie, fun en feedback zijn hierin de belangrijkste elementen. Steeds meer bedrijven zetten gamification games in om gekozen doelen te bereiken. Samen bespreken we uitgebreid de gekozen doelen en bepalen we de content die in de gamification verwerkt wordt. Onze gamification trainingen worden altijd digitaal ondersteund en zijn geschikt voor binnen en buiten, in een totaal andere omgeving of juist in je eigen werkomgeving.

onboarding Game in Den Bosch

Ben jij klaar voor je nieuwe baan in Den Bosch? In grote organisaties werken veel mensen. Er zijn mensen die komen en er zijn mensen die gaan. Ben je bezig met het organiseren van een leuke introductie voor nieuwe medewerkers? Met onze business game Onboarding Scenario in Den Bosch zorgen we ervoor zorgen dat nieuwe medewerkers op een prettige manier welkom worden geheten. Bij grote organisaties werken vaak veel mensen en dat kan nogal overweldigend zijn. Tijdens deze dag maken nieuwe en oude collega’s kennis met elkaar en zorgen wij ervoor dat zij de bedrijfscultuur kennen en omarmen. 

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen