Sint-Jan beklimmen, bierproeverij en Escape Dinner

» Uitje » Sint-jan-beklimmen-bierproeverij-en-escape-dinner-den-bosch

arrangement proeverij rondvaart

Ben je op zoek naar een uniek dag arrangement in Den Bosch? Met dit arrangement beklim je de Sint-Janstoren, geniet je van een bierproeverij met typische biertjes uit Den Bosch en sluit je de dag af met een spannende escape game aan tafel. Een actieve dag vol uitdaging en culinair genieten. 

Inclusief

 • Sint-Janskathedraal beklimmen 
 • Gids 
 • Bierproeverij 
 • Professionele spelleider 
 • Driegangendiner 
 • Tablet en spelmaterialen 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

6 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

073 – 61 00 140

Stuur ons een bericht

Dag arrangement Sint-Janskerk beklimmen en bierproeverij in Den Bosch 

Voor dit dag arrangement in Den Bosch moet je een flink stuk klimmen, maar het uitzicht is het meer dan waard. Je hoeft het gelukkig niet in één keer te doen, tussendoor krijgen jullie uitleg over de prachtige Sint-Janskathedraal. Van de klokken en het uurwerk tot aan de speeltrommel en het uitzicht, onze gids weet alles te vertellen over dit bijzondere middeleeuwse gebouw midden in het centrum van Den Bosch.  

Wanneer jij en je collega's weer met beiden voeten aan de grond staan is het tijd voor een bierproeverij in Den Bosch. Tijd om bij te komen in een pittoresk bierbrouwerijtje in het centrum van de stad. Hou je wel van een heerlijk blond biertje of geef jij de IPA de hoogste score? De stemming zit er nu echt goed in, dus daarom is het tijd voor een onvergetelijke afsluiting van de avond.  

Wat kun je verwachten van de Escape Dinner in Den Bosch? 

Ter afsluiting van dit arrangement spelen jullie een spannende escape game aan tafel. Je gaat in teams aan de slag om de raadsels en clues op te lossen. Samenwerking en krakende hersens zijn nodig om te ontsnappen van deze escape game aan tafel. Onze spelleider houdt de teams goed in de gaten en kan zomaar proberen je op het verkeerde been te zetten. Tussen de rondes van het spel door genieten jullie van een heerlijk driegangendiner. Is jouw team scherp genoeg om te ontsnappen uit deze spannende escape game? Het team dat als eerste weet te ontsnappen wordt tijdens de prijsuitreiking in het zonnetje gezet en gaat natuurlijk niet met lege handen naar huis. 

Wil je dit arrangement in Den Bosch op maat samenstellen? Dit is zeker mogelijk. In overleg met onze event managers kunnen wij een dag op maat voor jullie organiseren. 

Offerteaanvraag

Wil je een dag arrangement organiseren voor jou en je collega's in Den Bosch? Dit is een typisch Bosch arrangement waarbij je een hele dag vol activiteiten en entertainment beleefd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Sint-Janskathedraal beklimmen 
 • Gids 
 • Bierproeverij 
 • Professionele spelleider 
 • Driegangendiner 
 • Tablet en spelmaterialen 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

6 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

073 – 61 00 140

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen