Wie is de Mol | The Official Game Den Bosch

» Uitje » Wie-is-de-mol-den-bosch

bekend van TV spanning sportief

Tijdens het officiële Wie is de Mol teamuitje in Den Bosch draait het om vertrouwen, kennis en spanning. Uitjesbureau heeft in samenwerking met de originele makers van het tv-programma het unieke Wie is de Mol bedrijfsuitje mogen ontwikkelen. Wij zijn heel trots dat wij de enige aanbieder in de evenementenbranche zijn die alle originele tunes, spelformats, geluidseffecten en namen mag gebruiken. Lukt het jou om de Mol binnen jouw team te ontdekken? 

Inclusief

 • Professionele presentator 
 • Tablet met Wie is de Mol app 
 • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit 
 • Mini-versnapering voor onderweg 
 • Gratis poncho's bij minder goed weer 
 • Prijsuitreiking voor de winnaar en de beste Mol 
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

39.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 15 € 39.50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

073 – 61 00 140

Stuur ons een bericht

Wie is de Mol The Official Game in Den Bosch 

Leer je collega's op een andere manier kennen tijdens dit spannende teamuitje in Den Bosch. Wie is de Mol is een van de bekendste programma's op Nederlandse tv en bij Uitjesbureau Den Bosch hebben wij in samenwerking met de originele makers IDTV een heel speciale editie mogen bedenken. Het Wie is de Mol bedrijfsuitje is alleen te boeken bij Uitjesbureau en tijdens dit uitje krijg je de kans om in de schoenen te staan van een kandidaat, of misschien wel van de Mol. Het draait om samenwerking en oplettendheid. Knipper twee keer met je ogen en de Mol weet een opdracht te saboteren. Belangrijk tijdens dit teamuitje is: Trust Nobody... 

Waar kun je je op verheugen tijdens het teamuitje Wie is de Mol? 

Voor dit teamuitje worden jullie welkom geheten in een sfeervolle horecalocatie in het centrum van Den Bosch. Onze spelleider zal een introductie en speluitleg geven en daarna worden de teams bekend gemaakt. Naast je teamgenoten zal er in elk team één Mol zitten die vooraf door ons wordt ingelicht. De Mol probeert de opdrachten zoveel mogelijk te saboteren, zodat er zo min mogelijk geld in de pot komt.  

Elk team gaat het centrum van Den Bosch in met een gps gestuurde tablet met daarop de officiële Wie is de Mol app en een plattegrond. Op de tablet zien jullie de opdrachten verschijnen en hierop kunnen de antwoorden ook doorgegeven worden. Jij en je teamgenoten zullen verschillende samenwerkingsopdrachten en hersenkrakers moeten voltooien. Ook de bekende Wie is de Mol foto-opdracht komt voorbij. Hou je teamgenoten altijd goed in de gaten, want voor je het weet haalt de Mol een actie uit die veel gevolgen kan hebben voor de pot. Ga jij voor jezelf of voor je team? Kies je voor de pot of toch liever voor een Joker of Vrijstelling?  

Aan het einde van het spel komen alle deelnemers weer bij elkaar en onder het genot van een drankje kijken jullie gezamenlijk terug waar de Mollen de opdrachten hebben gesaboteerd. Alle Mol acties worden vastgelegd en die kunnen natuurlijk niet ontbreken tijdens de prijsuitreiking. Naast de teamprestaties wordt ook de individuele prestatie beloond. Er worden wel 3 prijzen uitgereikt, namelijk voor de beste Mol, de beste individuele speler en het beste team. Ga jij voor de winst tijdens dit teamuitje in Den Bosch? 

Teamuitje Wie is de Mol uitbreiden? 

Wil je het Wie is de Mol teamuitje in Den Bosch uitbreiden tot een arrangement? Dit uitje is op maat samen te stellen zodat jij en je collega's een hele dag kunnen genieten. Sluit je het teamuitje graag af met een borrel of een heerlijk driegangendiner in een gezellige horecalocatie? Start je het actieve teamuitje liever met een gevulde maag? Een lunch vooraf is ook geen probleem! 

Offerteaanvraag

Wil je graag samen met je collega's dit geweldige Wie is de Mol bedrijfsuitje spelen? Ontdek wie de Mol is binnen jouw team en ga er met de winst vandoor. Naast Den Bosch is dit bedrijfsuitje te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Amsterdam, Breda en Groningen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Professionele presentator 
 • Tablet met Wie is de Mol app 
 • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit 
 • Mini-versnapering voor onderweg 
 • Gratis poncho's bij minder goed weer 
 • Prijsuitreiking voor de winnaar en de beste Mol 
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

39.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 15 € 39.50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

073 – 61 00 140

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen