online bedrijfsuitje

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje maar wil je deze graag online laten plaatsvinden? Tijdens onze online bedrijfsuitjes zorgen wij ervoor dat teambuilding en samenwerken centraal staat. Zelfs op afstand van elkaar kun je de verbinding met elkaar aan gaan en werken aan teambuilding. In deze tijd zijn bedrijfsuitjes extra belangrijk om het teamgevoel te versterken. Heb je eigenlijk nog geen idee wat voor online bedrijfsuitje je wil organiseren? Geen probleem! Bij Uitjesbureau Den Bosch helpen we je graag op weg om de leukste dag voor jou en je collega’s te organiseren.

online bedrijfsuitje
organiseren in Den Bosch

Ben jij op zoek naar een coronaproof bedrijfsuitje waarbij vermaak, teambuilding en verbinding centraal staat? Tijdens onze online games speel je via Teams of Zoom een game waarbij samenwerken noodzakelijk is om de opdrachten te voltooien. Laat ons weten wat je wensen zijn en onze ervaren eventmanagers staan klaar om het tofste online bedrijfsuitje voor jou en je collega’s te organiseren. Onze online teambuilding uitjes zijn ook op maat samen te stellen.

Leuke online teamuitjes op een rij

Waar moet een leuk online teamuitje aan voldoen volgens jou? Je wil je personeel en collega’s graag betrokken houden en het onderlinge contact goed houden. Daarom hebben wij verschillende leuke online bedrijfsuitjes op een rij gezet. Wil je graag een spannend online uitje organiseren waarbij je in teams de bom die op kantoor is geplaatst onschadelijk moet maken binnen de tijd? Onze Under Pressure teambuilding game brengt strijdlustigheid en spanning met zich mee.

Wil je je personeel graag naar buiten sturen na dagenlang achter de computer stilzitten? Tijdens onze Healthy Walk Together gaan alle deelnemers in hun eigen buurt of wijk een wandeling maken met de Healthy Walk Together app. De app is gekoppeld aan de stappenteller op je telefoon en na het zetten van een vooraf afgesproken aantal stappen (bijvoorbeeld 500) wordt er een badge geopend waarmee je een vraag kunt beantwoorden. Wij kunnen deelnemers met elkaar koppelen, waardoor er teambuilding op afstand ontstaat. Tijdens dit virtuele bedrijfsuitje heb je twee vliegen in één klap, namelijk beweging én een gezellig teamuitje op afstand!

Onze top 3 online bedrijfsuitjes

Healthy Walk Together

De Healthy Walk Together is een bedrijfsuitje op afstand. Dit teambuildingsuitje kun je vanaf elke locatie ter wereld spelen. Wonen jouw collega’s allemaal in hetzelfde dorp of stad? Of zitten jullie verspreid door heel het land of zelfs de wereld? Iedereen wandelt individueel een eigen route in de omgeving. Wie zet aan het einde van het spel de meeste stappen en haalt hiermee de meeste badges en punten op? Bij deze teambuilding game MOET je weg vanachter je laptop of computer. 

De grote online tv quiz show

Wil je een online teambuilding uitje organiseren? Ervaar eens hoe het is om mee te spelen met grote spelshows zoals Deal or No Deal, Ik Hou Van Holland of De Slimste Mens. Dit online bedrijfsuitje wordt gepresenteerd door onze eigen professionele quizmaster. Wij kunnen je verzekeren dat de teambuilding naar een hoger niveau wordt getild tijdens dit bedrijfsuitje. Tijdens de interactieve opdrachten is duidelijke communicatie, tactiek en samenwerken erg belangrijk.

Under pressure - the explosive game

Een super spannende online escape room als bedrijfsuitje, waar samenwerking en goede communicatie key is. Tijdens dit virtuele uitje ontdekken jullie een bom op kantoor, die onschadelijk gemaakt moet worden. Knipt jouw team uiteindelijk de juiste kleur draad door binnen de tijd? Deze meeslepende online game laat jullie in onwetendheid tot de laatste minuut. Tijdens de dit online bedrijfsuitje worden jullie via Teams opgewacht door onze eigen presentatrice. Let the games begin!

online bedrijfsuitje organiseren

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie online bedrijfsuitje in Den Bosch? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Den Bosch te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Online bedrijfsuitjes op maat

Wil je liever een online bedrijfsuitje op maat organiseren? Deel je wensen, doelen en inspiratie met ons, op deze manier kun je samen met onze event managers kijken wat het beste bij jullie organisatie past. Wat dacht je van een speciale editie van de Online Pubquiz met vragen die alleen over jullie bedrijf of organisatie gaan? Op deze manier maak je de quiz persoonlijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden om een online bedrijfsuitje op maat samen te stellen.

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen