Teamuitje in Den Bosch

Op zoek naar een leuk teamuitje tijdens de zomer van 2024 in Den Bosch? Samen met je collega’s onvergetelijke momenten beleven, dat is waar een écht teamuitje om draait. Wij helpen jou graag met het organiseren van een fantastisch bedrijfsuitje. Onze veelzijdige stad met al haar historische monumenten en bourgondische liefhebbers is de perfecte omgeving voor een teamuitje.

teamuitjes in Den Bosch

In Den Bosch valt ontzettend veel te beleven. Op deze pagina laten wij een paar voorbeelden zien van leuke teamuitjes in Den Bosch. Onze ervaren event managers kennen alle leuke en bijzondere plekjes van de Cultuurstad van het Zuiden. Wij helpen jou op weg met het organiseren van een bedrijfsuitje in Den Bosch. Kies je voor een indoor of outdoor teamuitje? Of kunnen wij je blij maken met een arrangement met alles erop en er aan? Wij vinden dat het perfecte teamuitje origineel moet zijn maar ook verbindend, verrassend en betaalbaar.

Originele bedrijfsuitjes in Den Bosch

Teambuilding ontstaat door samen nieuwe dingen te doen. Onze stadsspellen in Den Bosch doen het heel erg goed als teamuitje. Wat dacht je van het originele Wie is de Mol bedrijfsuitje? Onze Wie is de Mol | The Official Game hebben wij in samenwerking met de makers van het TV programma exclusief ontwikkeld. Speel je liever een ander leuk stadsspel zoals De Geheimen van Den Bosch? Ben jij opzoek naar een origineel teamuitje, maar heb je nog advies nodig? Wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op en wij helpen jou met het organiseren van een uniek teamuitje in Den Bosch.

Onze top 3 teamuitjes

Bossche geheimen

Geheimen van Den Bosch is een bedrijfsuitje dat ervoor zorgt dat je Den Bosch nooit meer met dezelfde ogen bekijkt. Ontdek de verborgen pareltjes van de stad! Loop samen over de bruggen van de Binnendieze en bezoek verborgen pleintjes. Welk team heeft de meeste overwinningsdrang en wie lukt het om de meeste geheimen van Den Bosch te onthullen? Maar let op, om een geheim te onthullen moeten jullie wel een tegenprestatie leveren.

Bossche penoze

Vandaag beloofd het een een felle strijd te worden! Jij bent namelijk tegen je wil in verstrikt geraakt in de onderwereld van de Bossche Penoze. Je hebt samen met je team illegaal een voorraad verboden middelen gekregen en dit brengt jullie in een lastige situatie, want zowel de justitie en een aantal leden uit de wereld zit jullie nu op de hielen. Tijdens dit teamuitje moeten jullie proberen jullie voorraad te slijten in de stad en bij je tegenstanders.

Moorddiner Den Bosch

Tijdens een 10-jarig huwelijksfeest in Den Bosch word een moord gepleegd! Wie heeft de moord gepleegd en vooral, waarom? Het is aan jullie de taak om alle details boven water te krijgen. Iedereen ontvangt een script en een bijpassende outfit dat past bij zijn/haar personage. Van seksuologe tot butler en van beginnend zangeres tot goddelijke hunk. Iedereen duikt in de rol van zijn leven tijdens dit moorddiner dinerspel in Den Bosch.

teamuitjes in Den Bosch

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje in Den Bosch? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Den Bosch te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. 

Gamification teamuitje

Bij een gamification bedrijfsuitje in Den Bosch gebruik je spelelementen om je collega’s te motiveren en hun ervaring te verrijken. Ook wel serious gaming of business game genoemd. Bij gamification staat centraal dat je gedrag wil stimuleren. Gamification is geen spel, het is meer dan dat. Het is een manier om je werk uitdagender te maken en aanzienlijk meer werk gedaan te krijgen. Wil je dat (nieuwe) medewerkers kennis maken met de kernwaarden van je bedrijf? Kies dan voor Walk The Talk. Of willen jullie liever een spannend bedrijfsuitje? Bekijk dan eens onze Office Escape Game.    

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen