Dinerspel in Den Bosch

Een dinerspel in Den Bosch organiseren in de zomer van 2024? Tijdens een dinnershow geniet je van een heerlijk driegangendiner en tussen de gangen door spelen jullie een strijdlustig spel naar keuze. Lekker eten en drinken met je collega’s in een leuk restaurant in Den Bosch. Tijdens het diner is er natuurlijk nog genoeg tijd om gezellig te kletsen. Bekijk  op deze pagina de vele originele dinerspellen en neem gerust contact op om je wensen te bespreken. 

Een dinerspel in Den Bosch organiseren

Wil je binnenkort een leuk dinerspel in Den Bosch organiseren? Wij verzorgen alles van start tot dessert. Een avond genieten terwijl je lekker eet en een spel speelt met collega’s is de ultieme teambuilding! Wij hebben een ruim aanbod van dinerspellen met uiteenlopende thema’s. Onze speldiners worden gehost door ervaren entertainers en presentatoren. Nu alleen nog kiezen: Gaan jullie voor een strijdlustig dinerspel of kiezen jullie toch liever voor spel aan tafel waar humor en fun centraal staan.

Kies een dinerspel met een passend thema

Uitjesbureau Den Bosch organiseert en ontwikkeld al ruim 24 jaar succesvolle teambuilding activiteiten zoals dinerspellen. Ben jij ook zo een fan van de hitserie La Casa de Papel? Speel dan ons La Casa de Papel – Dinero VR dinerspel in Den Bosch. Tijdens dit teamuitje stappen jullie in een virtuele wereld. Samen met jouw teamleden heb je maar 1 belangrijk doel: probeer de bank te beroven en te ontsnappen! Of gaan jullie liever voor het spannende Ontdek de Mol dinerspel? Tijdens dit teamuitje staan al je zintuigen op scherp! Jij zit aan tafel met een Mol. Lukt het jou om te ontdekken wie de Mol is? Toch op zoek naar een zomers bedrijfsuitje? Bij ons is er voor ieder wat wils! 

Onze top 3 dinerspellen

escape dinner in Den Bosch

Een gezellig, maar tegelijkertijd strijdlustig ontsnappingsspel aan tafel! Alle gasten nemen plaats aan de tafels van een in gezamenlijk gekozen restaurant en vormen direct een team. Een escape room game in Den Bosch aan tafel betekent letterlijk cryptische opdrachten uitvoeren en hersenkrakers oplossen in verschillende rondes tussen de gangen van een overheerlijk driegangendiner. De opdracht is om sneller en slimmer te zijn dan de andere teams. Het nodige spelmateriaal en de verborgen aanwijzingen op- en rond de tafels in het restaurant zijn noodzakelijk om met jouw team als eerste te ontsnappen.

de grote tv quiz dinershow

Tijdens dit unieke teamuitje in Den Bosch speel je verschillende rondes van bekende TV-quizformats. Heb je altijd al een keer mee willen doen aan De Slimste Mens, maar word je nooit gevraagd? Of het bekende Deal or No Deal. Dit is je kans! Tussen het overheerlijk diner door spelen jullie in verschillende rondes de bekendste spellen van tv. De finale bestaat uit het bekende Miljoenenjacht kofferspel. Dit zenuwslopende eindspel zorgt altijd weer voor verrassingen en veranderingen in de eindscore van alle teams! Natuurlijk genieten alle gasten van een heerlijk diner in één van de vele sfeervolle restaurants in Den Bosch.

pubquiz dinerspel Den Bosch

Ervaar een hilarische maar bovenal gezellige avond samen met je collega’s tijdens ons populaire bedrijfsuitje – de Pubquiz met diner in Den Bosch. De hele avond staat in het teken van gezelligheid en teambuilding. Er komen diverse thema’s aan bod zoals politiek, sport, muziekkennis en films. Het is ook mogelijk om je eigen ronde toe te voegen in onze pubquiz. Dit kunnen zelf aangebrachte vragen zijn over collega’s, een terugblik op een kwartaal of over een bepaald thema wat speelt binnen jullie bedrijf. Ontdek de geheime talenten en kennis van je collega’s en wie weet spelen jullie wel de sterren van de hemel.

Dinerspellen en dinnershows in Den Bosch

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje en dinerspel in Den Bosch? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Den Bosch te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact op met jou.

Spannend moorddiner in Den Bosch

Uitjesbureau is het eerste evenementenbureau in Den Bosch die het moorddiner op de Nederlandse markt heeft ontwikkeld en geïntroduceerd voor groepen. Wij zijn erg trots op ons moorddiner en de spannende verhaallijn. Een gezellige avond met je collega’s verandert plotseling in een plaats delict! Tijdens een 10-jarig huwelijksfeest is er een moord gepleegd! Wie heeft het gedaan? En wat was het motief? Tijdens het moorddiner ga je samen met je collega’s op zoek naar aanwijzingen om daar achter te komen. Weten jullie alle details boven water te krijgen en de dader aan te wijzen?

Virtual Reality Dinerspel | VR Dining

Dit dinerspel in Den Bosch ervaar je op een heel bijzondere manier, namelijk in virtual realityBetreed samen met je collega’s de VR wereld en speel uitdagende teamopdrachten met en tegen elkaar. Goede samenwerking en communicatie is de sleutel tot succes tijdens dit virtuele bedrijfsuitje in Den Bosch. Het VR spel bestaat uit vijf unieke omgevingen, waarin je verschillende spellen speelt en met collega’s praat en strijd. Iedereen tegelijkertijd! Het ene moment sta je in het middelpunt van de belangstelling tijdens het ‘VR Dining Weekend Millionaires’ en het andere moment doe je mee aan de Olympische Spelen. Jouw avatar zit namelijk met je collega-avatars in het Nederlandse bobsleeteam en gaat natuurlijk voor goud.  

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen