voorjaarsuitjes in Den Bosch

Het is lente en dat vieren we met geweldige outdoor bedrijfsuitjes in Den Bosch! Een bedrijfsuitje met mooi weer betekent de
stad in bloei en mooie kleuren en geuren overal waar je kijkt. Willen jullie een bedrijfsuitje boeken in de lente? Op deze pagina
staan onze favoriete bedrijfsuitje met mooi weer. Kies je voor een actief stadsspel met een heerlijke lunch op het terras of
gaan jullie toch liever de borrelboot op? Ontdek de verschillende opties voor leuke outdoor voorjaarsuitjes in Den Bosch
op deze pagina.

een voorjaarsuitje in den bosch organiseren

De dagen worden langer, het Bossche Broek zit weer vol met wollige diertjes en de mensen zijn vrolijker! Om deze redenen is de lente ons favoriete seizoen! Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw en de eerste bloesem is al zichtbaar. Iedereen verheugt zich op de mooie dagen die gaan komen en de dagen worden langzaam aan weer langer. Kun je het al voor je zien? Tijdens onze outdoor stadspellen in Den Bosch lopen jullie in teams door de stad met een GPS aangestuurde tablet. Jullie volgen een route van ongeveer 5 kilometer lang en tussendoor kom je langs de mooiste plekjes van Den Bosch. Op deze pagina vind je onze leukste tips voor outdoor bedrijfsuitjes in Den Bosch.

onze top 3 voorjaarsuitjes

Sint-Jan arrangement

Het Sint-Jan arrangement is combineert culinair en cultureel met elkaar. Je beklimt de Sint-Janskathedraal, het is een stuk klimmen maar het uitzicht is het meer dan waard! Tussendoor krijgen jullie ook uitleg van onze gids over dit bijzondere middeleeuwse gebouw. Waneer je weer beneden staat is het tijd voor een bierproeverij met typisch Bossche biertjes. Ga jij voor een blond biertje of een iets complexere IPA? Ter afsluiting van dit arrangement spelen jullie een spannende escape room game aan tafel met een heerlijk driegangendiner.

Geheimen van Den Bosch

Tijdens dit teamuitje ontdek je de mooiste plekjes van Den Bosch terwijl je met je teamgenoten door het oude centrum wandelt. Geniet van het mooie weer terwijl je prachtige historische pleintjes en de bruggen over de Binnendieze ontdekt. Door middel van uitdagende opdrachten krijgen jij en je collega’s steeds meer geheimen van Den Bosch in jullie bezit. Maar let op! In ruil voor een geheim moeten jullie wel een tegenprestatie leveren. Na dit teamuitje zijn jullie veel leuke weetjes over Den Bosch rijker. 

Wie is de Mol? The official game

Tijdens het officiële Wie is de Mol teamuitje in Den Bosch draait het om vertrouwen, kennis en spanning. Uitjesbureau heeft in samenwerking met de originele makers van het tv-programma het unieke Wie is de Mol bedrijfsuitje mogen ontwikkelen. Wij zijn heel trots dat wij de enige aanbieder in de evenementenbranche zijn die alle originele tunes, spelformats, geluidseffecten en namen mag gebruiken. Lukt het jou om de Mol binnen jouw team te ontdekken? Of, ben jij misschien zelf de Mol? Ontdek het tijdens dit spannende bedrijfsuitje.

bedrijfsuitjes in Den Bosch

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie groepsuitje in Den Bosch? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Den Bosch te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer voorjaarsuitjes in Den Bosch

Sportdag voor bedrijven

De lente is ideaal om buiten te sporten. Het is niet te warm en ook niet te koud. Tijdens de sportdag nemen jullie deel aan verschillende activiteiten en spellen zoals sterrenslag, volleybal of zeskamp. Wij verzorgen een complete dag die voor iedereen een groot succes is! Daag je collega’s uit tijdens het zaklopen of touwtrekken en sluit af met een heerlijke barbecue met een biertje of wijntje in het zonnetje.

Escape city in Den Bosch

Escape City Den Bosch is een interactief bedrijfsuitje waar de spanning vanaf minuut 1 duidelijk aanwezig is. Het 3,5 uur durende spel bevat opdrachten, clues, codes en kennisvragen. Weet jij de antwoorden te vinden en lukt het om tegelijkertijd ook een beetje te genieten van de prachtige Bossche grachten, steegjes en bruggen? Lukt het jullie binnen de tijd? Laat je meeslepen tijdens dit spannende teambuilding uitje. 

Canal escape Binnendieze

Tijdens dit bedrijfsuitje probeer je samen met je teamgenoten te ontsnappen uit de straten en grachten van Den Bosch. Deze historische stad heeft zijn charme mede te danken aan de kanalen en grachten die om – en door Den Bosch te vinden zijn. Lukt het jou om de weg te vinden die leidt naar de uitgang? Tijdens dit teamuitje is er geen tijd om rustig rond te dobberen, het is aan jullie de taak om als eerste te ontsnappen!

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen