Teambuilding in
Den Bosch

Hoe zorg je er voor dat er meer verbinding ontstaat tussen collega’s op de werkvloer?
Bij Uitjesbureau Den Bosch weten wij in de zomer van 2024 de oplossing. Kies voor een teambuilding activiteit en
versterk de band van collega’s onderling. Het doel van onze teambuilding activiteiten is om
een fijne groepsdynamiek, vertrouwen, samenwerking en sociale verbinding te creëren.
Bekijk ons ruime aanbod van teambuilding games in Den Bosch en laat ons een geweldig
bedrijfsuitje voor jou en je collega’s organiseren. 

De leukste teambuilding activiteiten in Den Bosch

Laat jouw team tijdens een teamuitje in Den Bosch kennis maken met de recente ontwikkelingen van het bedrijf of de organisatie waar je werkt. Op een leuke, interactieve manier met elkaar verbinden is waar onze teambuilding uitjes voor staan. Door de jarenlange ervaring van onze event managers weten zij wat wel en niet werkt en wat bij jullie past. Door jullie wensen te delen en samen te sparren komen we samen tot het perfecte bedrijfsuitje. Met onze teambuilding activiteiten heb je een ruime keuze aan verschillende mogelijkheden. Ga je voor indoor of outdoor of kies je tussen actief en sportief? De keuze bij Uitjesbureau Den Bosch is reuze.

Teamuitjes Den Bosch

Succesvolle teambuilding uitjes organiseren waar onze klanten met een glimlach op terugkijken is waar wij bij Uitjesbureau Den Bosch goed in zijn. Wij hebben voor elk budget, wens en doel een geschikt teamuitje in Den Bosch. Ben jij deze keer verantwoordelijk om een uitje voor je collega’s te organiseren en weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen je graag. Wat dacht je van een spannend stadsspel? Tijdens onze stadsspellen is samenwerking heel belangrijk om de eindstreep te halen. In teams ga je het middeleeuwse centrum van Den Bosch in en is het aan jullie de taak om de opdrachten zo snel en goed mogelijk uit te voeren. Wil je liever een ontspannen teamuitje organiseren, kies dan voor een dinerspel of onze traditionele pubquiz. Staat veiligheid voorop en organiseer je liever een teamuitje op afstand? Bekijk onze online teambuilding uitjes!

Onze top 3 teambuilding uitjes

Escape City Den Bosch

Escape City in Den Bosch is een spannend en actief teamuitje waarbij je de spanning al voelt vanaf minuut 1. Je kunt dit bedrijfsuitje goed vergelijken met een escape room maar dan outdoor en heel Den Bosch is jouw speelweide. Het 3,5 uur durende spel bevat opdrachten, hersenkrakers, codes en kennisvragen. Weet jij alle antwoorden te vinden en lukt het jouw team om binnen de tijd te ontsnappen? Laat je uitdagen voor Escape City Den Bosch!  

Geheimen van Den Bosch

Tijdens dit teamuitje ontdek je de mooiste plekjes van Den Bosch terwijl je met je teamgenoten door het centrum wandelt. Bezoek de pleintjes en bruggen over de Binnendieze. Door middel van het uitvoeren van uitdagende opdrachten krijgen jij en je collega’s steeds meer geheimen van Den Bosch in jullie bezit. Welk team heeft aan het einde van het spel de meeste geheimen ontdekt? Ontdek het tijdens dit te gekke stadsspel.

Monopoly Streets dinerspel

Ervaar tijdens dit unieke groepsuitje in Den Bosch hoe het is om Monopoly in het echt te spelen. Lukt het jou en je teamgenoten om een succesvol vastgoedmakelaar te worden? Verover de Sint-Janskathedraal, het Noord-Brabants Museum en de Binnendieze. Zorg ervoor dat je niet in de gevangenis belandt. Daar zal het eten een stuk minder lekker smaken dan in een van de restaurants waar jullie tijdens dit bedrijfsuitje zullen dineren. 

bedrijfsuitje op maat in Den Bosch | Ontzorgen

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teambuilding bedrijfsuitje in Den Bosch? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Den Bosch te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Stadsspel en teambuilding

Onze stadsspellen in Den Bosch zijn echte teambuilding activiteiten. In teams ga je op pad met een tablet en benodigde spelmaterialen. Je speelt verschillende opdrachten. Er komen hersenkrakers, kennisvragen en foto – en video opdrachten voorbij waarbij je alle teamleden nodig hebt. Jullie zullen als team moeten samenwerken, communiceren en goed naar elkaar luisteren. Ons teamuitje Escape City is een goed voorbeeld van een echte teambuilding game. Door samen de opdrachten te voltooien krijg je steeds meer informatie die jullie helpt om de uitgang van de stad te vinden. Deze keer speel je niet een escape room binnen, maar is het hele centrum van Den Bosch jullie speelweide. Natuurlijk bieden wij naast Escape City nog veel meer andere spannende en leuke stadsspellen aan. Bekijk ons aanbod hieronder.

Sportieve teambuilding in Den Bosch

Een sportief uitje organiseren in Den Bosch? Tijdens onze sportieve teambuilding activiteiten kun je ontladen van alle werkstress. De strijd aan gaan met je collega’s en op een actieve en sportieve manier bezig zijn versterkt de band onderling. Hierdoor kun je tijdens het werk weer beter op elkaar in spelen. Dat willen wij bereiken met onze teamuitjes. Expeditie Robinson is zo’n sportief teamuitje waarbij je in teams verschillende proeven uitvoert. Bekende onderdelen van het tv-programma Expeditie Robinson komen voorbij tijdens dit teamuitje. De fysieke en mentale kracht wordt op de proef gesteld. Wie lukt het om primitief een vuurtje te maken? Het beste team wordt gekroond tot échte Robinson. Bekijk ook de andere sportieve bedrijfsuitjes die wij aanbieden in Den Bosch. 

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen