Cursus plat Brabants

» Uitje » Cursus-plat-brabants

arrangement humor workshop

Tijdens de workshop Plat Brabants leer je spreken als een échte Brabander. Onze cursusleider geeft jou en je collega's een uitgebreide inburgeringscursus waarna jullie de zachte G tot in de puntjes beheren. Na de workshop is het tijd voor een rondvaart over de grachten van Den Bosch met daarna een aansluitend diner in een gezellige horecalocatie. 

Inclusief

  • Professionele begeleiding  
  • Kostuums  
  • Rondvaart door Den Bosch (1,5 uur) 
  • Driegangendiner   
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

073 – 61 00 140

Stuur ons een bericht

Workshop Plat Brabants arrangement met rondvaart en diner

Tijdens de workshop Plant Brabants leer je alle uitspraken, woorden en gezegdes die alleen mensen van onder de rivieren kennen. Iedereen kent de uitspraken als 'Houdoe' en 'ons pap en ons mam', maar wat betekent Ermoei, Zibbedeeske of Gèrum? Als je niet uit Brabant komt is de kans dat jij nog nooit van deze woorden hebt gehoord, vrij groot. Onze cursusleider en échte Brabo leert jou en je collega's in twee uur alle typische woorden, uitdrukkingen en accenten die Brabanders Brabants maken.  

Wat kun je verwachten van de Workshop Plat Brabants in Den Bosch? 

Het maakt voor dit bedrijfsuitje niet uit of je uit het Zuiden komt en met een zachte G praat of dat je het juist graag wil leren. Onze cursusleider gaat jou en je collega's alles leren over de aspecten van het Brabants burgerschap. De intonatie, woorden, uitdrukkingen en klank, de cursusleider weet er alles van en gaat samen met jullie aan de slag om het zelf ook te proberen. 

Wist je dat het Brabants dialect de kortste taal van Nederland is? Leer zinnen als "Wat zeg je?" op zijn Brabants te zeggen: ÓWelluk?” Tijdens de cursus Plat Brabants krijg je de zachte G volledig onder de knie. Na de hilarische en leerzame workshop is het tijd voor een rondvaart over de bekendste wateren van Den Bosch, de Dieze. Je vaart over de Binnendieze en de Dommel, geniet van het uitzicht en klets gezellig bij met je collega's. Sluit de dag af in stijl met een bourgondisch driegangendiner in een sfeervolle horecalocatie midden in het centrum van Den Bosch. Tijdens dit arrangement maak je kennis met het traditionele Bossche dialect en tradities. 

Offerteaanvraag

Organiseer jij deze keer het bedrijfsuitje voor jouw team? Kies voor het arrangement met workshop Plat Brabants, rondvaart én driegangendiner in Den Bosch. Het is ook mogelijk om dit arrangement nog verder uit te breiden met bijvoorbeeld een lunch of stadsspel. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij bieden naast de cursus Plat Brabants ook de cursus Plat Haags en Plat Rotterdams aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele begeleiding  
  • Kostuums  
  • Rondvaart door Den Bosch (1,5 uur) 
  • Driegangendiner   
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

073 – 61 00 140

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen