online teambuilding

Wil je een teamuitje organiseren op afstand? Onze online teambuilding activiteiten geven je deze geweldige mogelijkheid. Ben jij deze keer aan de beurt om een teamuitje te organiseren? Teambuilding op afstand is dé manier om in deze tijd toch een geslaagd uitje te organiseren. Wij van Uitjesbureau Den Bosch beschikken over een ruim aanbod van de leukste online teambuilding activiteiten.

Organiseer een online teamuitje op afstand

Wij snappen als geen ander dat je ook in deze tijd een origineel en leuk teamuitje wil organiseren voor je collega’s. Bij Uitjesbureau Den Bosch kunnen wij een online teamuitje op afstand organiseren. We horen je denken, een online uitje? Is dat wel leuk? Ja zeker! Wij hebben de vetste online teambuilding activiteiten voor jou en je collega’s gemaakt zodat jullie met elkaar de strijd aan kunnen gaan tijdens een spannend en uitdagende game. Onze online games draaien om verbinding, creativiteit en samenwerking. Ga jij de strijd aan met en tegen je collega’s tijdens onze online teambuilding games?

Online teambuilding in Den Bosch

Een online teambuilding game organiseren doen wij bijna elke dag. Het enige waar jij over na hoeft te denken is welk online teamuitje je leuk lijkt en wij doen de rest. Deel jouw wensen en doelen en ons ervaren team van eventmanagers weet precies wat bij jullie past. Ben je er nog niet helemaal uit? Geen probleem, neem contact met ons op voor de mogelijkheden en laat je inspireren. Onze online teambuilding uitjes kunnen door heel Nederland gespeeld worden.

Bekijk Onze top 3 online teambuilding uitjes

Gezelligste Pubquiz van Den Bosch

Ben je op zoek naar online teambuilding voor jou en je collega’s? Met ons virtuele bedrijfsuitje Online Pubquiz speel je samen met je collega’s via je eigen scherm. Tijdens de rondes van de quiz komen er verschillende onderwerpen voorbij zoals sport, wetenschap, politiek, geschiedenis en muziek. Weet jij hoeveel km aan fietspaden Nederland heeft? Of hoeveel musea Nederland telt? Wil je een persoonlijke draai geven aan de Pubquiz? Stuur je zelfbedachte vragen door en wij zorgen voor een persoonlijke ronde over jullie bedrijf of organisatie.

grote online tv quiz show

Wil je een online teambuilding uitje organiseren? Kies voor de Grote Online TV Quiz Show. Dit online bedrijfsuitje wordt gepresenteerd door onze eigen professionele quizmaster. Tijdens de interactieve opdrachten is duidelijke communicatie, tactiek en samenwerken erg belangrijk. Na iedere tv-quizronde komen alle teams samen in de hoofdruimte en is het tijd om de tussenstand bekend te maken. Er wordt ook een gezamenlijk onderdeel gespeeld, namelijk het Miljoenenjacht kofferspel. Welk team weet uiteindelijk de meeste punten binnen te slepen?

Healthy Walk together

Wil je een teamuitje op afstand organiseren? Tijdens de Healthy Walk Together staat teambuilding op afstand centraal. Iedere deelnemer download de speciale Healthy Walk Together app op zijn of haar smartphone. Iedereen gaat vanaf hun eigen locatie tegelijk een wandeling maken, het maakt dus niet uit of je thuis of op kantoor werkt. Start de game in de app en loop het aangegeven aantal stappen (bijvoorbeeld 750) om een digitaal slot te openen. De opdrachten gaan over het bedrijf waar je werkt en variëren van foto- en video opdrachten tot uitdagende hersenkrakers.

online teambuilding Den Bosch

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie online teambuildings uitje in Den Bosch? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Den Bosch te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Online bedrijfsuitje op maat

Wist je dat wij ook online bedrijfsuitjes op maat maken? Geef alle wensen door en wij kunnen via ons systeem zelfbedachte vragen, opdrachten of weetjes over het bedrijf toevoegen. Op deze manier maak je bijvoorbeeld de online Pubquiz een stuk persoonlijker, waardoor er ook meer verbinding met elkaar kan ontstaan. Ook tijdens deze online teamuitjes op maat staat teambuilding bovenaan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Geen enkel verzoek is ons te gek! 

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen