Personeelsuitje in Den BOsch

Ben je in de zomer van 2024 op zoek naar het leukste personeelsuitje in Den Bosch voor jouw team? Zoek niet verder. Bij Uitjesbureau Den Bosch organiseren wij graag een geslaagde dag voor jullie. Wij nemen alle zorgen uit handen. Voor elk budget, thema en doel staan onze ervaren event managers voor je klaar. Scroll door ons aanbod van verschillende personeelsuitjes en wie weet organiseren wij jouw volgende teamuitje in Den Bosch!

Organiseer een personeelsuitje
in Den Bosch

Een personeelsuitje organiseren in Den Bosch waarbij je een ruime keuze hebt is ideaal. Ga je voor een interactief teamuitje waarbij je een activiteit gaat ondernemen zoals bijvoorbeeld het spelen van een stadsspel of kies je voor een wat meer relaxte avond of middag en geniet je van een diner of lunch terwijl je een van onze spannende games speelt? Welk personeelsuitje past het beste bij jouw team of afdeling? Vanwege ons ruime aanbod kun je tijdens onze personeelsuitjes alle kanten op en zit er sowieso iets tussen wat aansluit bij jullie wensen. Staat jouw perfecte dag er niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij maken ook personeelsuitjes op maat!

Leukste activiteiten voor een personeelsuitje

Wil je graag geïnspireerd worden met leuke activiteiten om te doen tijdens een personeelsuitje in Den Bosch? Wat dacht je van een dag arrangement met een rondvaart op de Binnendieze? Tijdens de boottocht vaar je door de oude grachten van Den Bosch, een unieke bezienswaardigheid. Na de boottocht stap je weer aan wal en is het tijd voor een stadsspel of dinerspel. De keuze is aan jullie. Onze stadsspellen variëren in thema’s, zo kun je kiezen voor spanning, bekend van TV of sportief. Kies je toch liever voor een aansluitend dinerspel? De rondes van een dinerspel worden tussen de gangen door gespeeld waardoor er genoeg tijd is om bij te kletsen met je collega’s. Een dinerspel of stadsspel kan ook gespeeld worden zonder dag arrangement. Bekijk ons aanbod van verschillende indoor en outdoor activiteiten in Den Bosch.

Onze top 3 personeelsuitjes

Canal Escape

Tijdens dit bedrijfsuitje op het water probeer je samen met je teamgenoten te ontsnappen uit de straten en grachten van Den Bosch. Deze historische en middeleeuwse stad heeft zijn charme mede te danken aan de kanalen en grachten die om – en door Den Bosch te vinden zijn. Het gevaar om verdwaald te raken licht op de loer. Lukt het jou en je teamgenoten om de weg te vinden die leidt naar de uitgang? Tijdens dit teamuitje is er geen tijd om rustig rond te dobberen, het is aan jullie de taak om als eerste te ontsnappen aan de wateren van Den Bosch. 

Zeskamp Den BOsch

Zeskamp in Den Bosch is een sportieve outdoor teambuilding activiteit waarbij de teamspirit op de proef wordt gesteld. Zeskamp bestaat uit verschillende activiteiten en spellen. De spellen kunnen een beroep doen op het mentaal vermogen of juist op het uithoudingsvermogen. Overleggen, taakverdeling, plannen en feedback geven zijn kwaliteiten die jij en je teamgenoten moeten beheersen om de opdrachten te laten slagen. Zeskamp is op verschillende buitenlocaties te spelen, zoals het strand, een park of open veld. 

Charity Escape

De Charity Escape in Den Bosch is een stadsspel waarbij je samen met je collega’s de strijd aan gaat voor een goed doel. Het goede doel kunnen jullie zelf kiezen en onze Charity Stemwijzer helpt je hierbij op weg. Kies je met je team voor Stichting AAP, KWF, WNF of De Voedselbank in Den Bosch? De opdrachten die tijdens het spel voorbijkomen hebben te maken met het gekozen goede doel. Misschien moet er belangrijke informatie achterhaald worden voor het WNF of krijgen jullie een boodschappen opdracht voor De Voedselbank.

Personeelsuitje organiseren in Den Bosch

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie personeelsuitje in Den Bosch? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Den Bosch te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Quizzen in Den Bosch als personeelsuitje

Wil je tijdens het personeelsuitje in Den Bosch gegarandeerd een gezellige avond met je collega’s? Kies dan voor een van onze quizzen. Een quiz in Den Bosch kan gespeeld worden voorafgaand aan een lunch, borrel of diner, maar het is ook mogelijk om tijdens de lunch, borrel of diner een gezellige quiz te spelen. Je speelt de rondes van de quiz dan tussen de gangen door, waardoor er genoeg tijd en ruimte is om bij te praten met je collega’s. Ga je voor een traditionele Pubquiz waarbij je algemene kennis flink op de proef wordt gesteld? Of kies je liever voor een thema avond met een Hou van Holland quiz of de Ranking your Colleagues quiz editie waarbij je collega’s gaat rangschikken aan de hand van diverse stellingen. Hilariteit gegarandeerd!

Escape games voor grote groepen in Den Bosch

Organiseer je een personeelsuitje voor grote groepen in Den Bosch? Onze escape games zijn zeer geschikt voor grote groepen, omdat ze voornamelijk buiten gespeeld kunnen worden. Tijdens een escape game staat gezonde strijd en samenwerking centraal. Ga je voor een escape game op het water tijdens onze Canal Escape? Of blijf je liever aan wal en speel je samen met je collega’s onze Escape City in Den Bosch? Naast onze escape games voor grote groepen in de vorm van een stadsspel bieden wij ook nog escape games voor binnen aan. Speel tijdens een diner het spannende La Casa De Papel Dinero in virtual reality of de Digital Escape Game.  

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen