Kerst- en winteruitjes

De kerst- en wintermaanden van 2023/2024 zijn aangebroken en dat vieren we met indoor en outdoor bedrijfsuitjes in Den Bosch! Een bedrijfsuitje in de
koude seizoenen betekent dat de stad wordt bedekt met frost en dat de terrassen gevuld zijn met
dekentjes en heaters. Willen jullie een bedrijfsuitje boeken in de kerst- en wintermaanden? Op deze pagina staan onze favoriete
bedrijfsuitjes. Kies je voor een actief stadsspel inclusief een lunch met warme chocolademelk en erwtensoep of
gaan jullie toch liever voor een indoor dinerspel?

een bedrijfsuitje tijdens de kerst en winter in den bosch

De dagen worden korter, het wordt weer frisser en de terrassen worden eerder binnen gehaald. Ondanks de koudere seizoenen, is het een zeer geschikte tijd voor een bedrijfsuitje in Den Bosch. Je komt minder buiten en met een stadsspel kom je weer in beweging. Tijdens onze outdoor stadspellen in Den Bosch lopen jullie in teams door de stad met een GPS aangestuurde tablet. Jullie volgen een route van ongeveer 5 kilometer lang en tussendoor kom je langs de mooiste plekjes van Den Bosch. Ben je op zoek naar een zomers bedrijfsuitje? Bij ons is er voor ieder wat wils! 

onze top 3 kerst- en winteruitjes

Ontdek de mol dinerspel

Een indoor bedrijfsuitje in Den Bosch waarbij de spanning zich steeds verder opbouwt. Wie van jouw teamgenoten weet eigenlijk al precies welke opdrachten er gespeeld gaan worden? Wie kun je vertrouwen en wie probeert de boel te saboteren? Tijdens dit teamuitje is het belangrijk dat je je zintuigen op scherp zet. Deze game kan natuurlijk niet worden gespeeld op een lege maag. Daarom wordt er tussen de rondes van het spel een heerlijk driegangendiner verzorgd. Lukt het jou om de Mol binnen jouw team te ontdekken? 

een pubquiz in den bosch

Speel de gezelligste Pubquiz van Den Bosch als bedrijfsuitje samen met je collega’s tijdens deze doorgaans frisse maanden. We kunnen je verzekeren dat je tijdens een avondje quizzen gegarandeerd een gezellige avond hebt. Hoe zit het met de kennis over politiek, topografie, geschiedenis, muziek of film bij jouw collega’s? In teams gaan jullie aan de slag om zoveel mogelijk vragen goed te beantwoorden. Weet jij in welk jaar de mens voor het eerst op de maan landde? De antwoorden op de vragen worden doorgegeven via het speciale pubquiz scoreformulier. 

Moorddiner in Den Bosch

Tijdens een 10-jarig huwelijksfeest is in Den Bosch een moord gepleegd. Wie heeft dat gedaan? En vooral, waarom? Tijdens dit detective spel ga je samen met je collega’s op zoek naar de juiste aanwijzingen en motieven om daarachter te komen. Wie let er goed op en weet alle clues te ontrafelen? Jullie stappen allemaal in de rol van een personage, met bijpassende outfits en natuurlijk een script. Inspecteur Sanderinck leidt dit onderzoek en zal er persoonlijk voor zorgen dat iedereen wordt ondervraagd.  

bedrijfsuitjes in Den Bosch

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie groepsuitje in Den Bosch? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Den Bosch te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer bedrijfsuitjes

Floating & Walking dinner

Tijdens dit teamuitje maak je kennis met de Binnendieze en de Dommel tijdens een prachtige rondvaart in Den Bosch. Onze stadsgids neemt jullie mee langs de meest bijzondere plekken in het oude stadscentrum. Tussen de stadswandeling met gids door geniet je samen met je collega’s van een heerlijk driegangendiner in een echt typisch Bosch restaurant. De afwisseling van wandelen, varen en dineren in verschillende locaties biedt dit teamuitje in Den Bosch een gevarieerd programma.  

Charity dinner game den bosch

De Charity Dinner Game in Den Bosch heeft de elementen van een spannende escape room. Dit typische MVO-bedrijfsuitje wordt gecombineerd met een heerlijk driegangendiner. Samen met je team kies je door middel van de Charity Stemwijzer een goed doel dat bij jullie team past. Het is geen gemakkelijke keuze, omdat jullie uit veel verschillende goede doelen kunnen kiezen. Voor welk doel gaan jij en je teamgenoten uiteindelijk strijden? Ga de strijd met elkaar aan in Den Bosch.

Virtual reality dinerspel

Een teamuitje waarbij je geniet van een heerlijk diner terwijl je een game speelt in virtual realityBetreed de virtuele wereld en ontdek jouw avatar (virtueel karakter) en die van je collega’s. Samen vormen jullie een team, waarbij je samen moet werken, naar elkaar moet luisteren en elkaar moet begrijpen. Door op elkaar in te spelen tijdens de mini games in virtual reality hebben jullie de kans om te winnen. Goede communicatie en samenwerking zijn de sleutel tot succes tijdens dit bedrijfsuitje in Den Bosch. 

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen