Pubquiz in Den Bosch

» Uitje » Pubquiz-in-den-bosch

humor oergezellig quiz

Quizzen in Den Bosch tijdens je bedrijfsuitje met collega's zorgt voor verbinding en een gezellige avond. Kies voor onze Pubquiz waarbij de algemene kennis van jou en je collega's op de proef wordt gesteld. Onze eigen professionele quizmaster verzorgd een geweldige avond voor jullie waar nog lang over zal worden nagepraat. 

Inclusief

  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit 
  • Mogelijkheid tot eigen quizronde 
  • Professionele quizmaster 
  • Prijsuitreiking 
  • Ook op eigen locatie te spelen 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

19.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 30 € 19,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 23,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

073 – 61 00 140

Stuur ons een bericht

De gezelligste Pubquiz als bedrijfsuitje in Den Bosch 

Speel de gezelligste Pubquiz van Den Bosch als bedrijfsuitje samen met je collega's. We kunnen je verzekeren dat je tijdens een avondje quizzen gegarandeerd een gezellige avond hebt. Hoe zit het met de kennis over politiek, topografie, geschiedenis, muziek of film bij jouw collega's? In teams gaan jullie aan de slag om zoveel mogelijk vragen goed te beantwoorden. De antwoorden op de vragen worden doorgegeven via het speciale pubquiz scoreformulier. 

Wat kun je verwachten van een avondje quizzen in Den Bosch?

Voor de Pubquiz in Den Bosch heet onze eigen professionele quizmaster jullie van harte welkom in een gezellige horecalocatie. De quiz wordt in verschillende rondes gespeeld, met elke ronde een eigen thema. De algemene kennis van jou en je teamgenoten wordt tijdens dit bedrijfsuitje flink op de proef gesteld. Weet jij in welk jaar de mens voor het eerst op de maan landde? Of welke programma's genomineerd zijn voor de Gouden Televiezier-Ring? Gelukkig hoef je de vagen niet alleen te beantwoorden en kun je overleggen met je teamgenoten. Wil je de Pubquiz iets persoonlijker maken? Wij bieden ook de mogelijkheid om zelf vragen te bedenken die te maken hebben met het bedrijf of de organisatie waar je werkt. Naar mate jullie verder in het spel komen, worden de vragen steeds moeilijker. Goede communicatie, samenwerking en snelheid zijn belangrijk tijdens dit teamuitje. Het winnende team wordt in het zonnetje gezet tijdens de prijsuitreiking.  

Het is ook mogelijk om een digitale Pubquiz te spelen. Tijdens de digitale versie geven de deelnemers de antwoorden door via een speciale Pubquiz app. Vraag naar de mogelijkheden bij interesse!

Pubquiz bedrijfsuitje uitbreiden?

Wil je het Pubquiz bedrijfsuitje in Den Bosch uitbreiden tot een arrangement? Wij kunnen dit uitje op maat samenstellen zodat jij en je collega's een hele dag kunnen genieten. Wil je graag de dag afsluiten met een gezellige borrel of een heerlijk driegangendiner? Het is ook mogelijk om het Pubquiz dinerspel te boeken, tijdens een dinerspel worden de rondes van de Pubquiz tussen de gangen van het diner door gespeeld. 

Offerteaanvraag

Wil je meer informatie over dit bedrijfsuitje in Den Bosch? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. De Pubquiz is te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Den Haag en Breda. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit 
  • Mogelijkheid tot eigen quizronde 
  • Professionele quizmaster 
  • Prijsuitreiking 
  • Ook op eigen locatie te spelen 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

19.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 30 € 19,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 23,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

073 – 61 00 140

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen