Canal Escape Den Bosch

» Uitje » Canal-escape-den-bosch

canal escape rondvaart spanning

Speel een uitdagend bedrijfsuitje op het water in Den Bosch. Uniek escape room bedrijfsuitje in Den Bosch. Daag je collega's uit voor een spannende middag op de grachten en straten van de middeleeuwse stad. Lukt het jou en je teamgenoten om te ontsnappen uit het web van de verschillende grachten van de Dieze in Den Bosch? 

Inclusief

  • Een professionele spelleider 
  • Een tablet en spelmaterialen per team 
  • Mini-versnapering voor onderweg 
  • Gratis poncho's bij minder goed weer 
  • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

43.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 43,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 47,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 51,00 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

073 – 61 00 140

Stuur ons een bericht

Escape room in het water Den Bosch | Canal Escape 

Tijdens dit bedrijfsuitje op het water probeer je samen met je teamgenoten te ontsnappen uit de straten en grachten van Den Bosch. Deze historische en middeleeuwse stad heeft zijn charme mede te danken aan de kanalen en grachten die om – en door Den Bosch te vinden zijn. Het gevaar om verdwaald te raken licht op de loer. Lukt het jou en je teamgenoten om de weg te vinden die leidt naar de uitgang? Tijdens dit teamuitje is er geen tijd om rustig rond te dobberen, het is aan jullie de taak om als eerste te ontsnappen aan de wateren van Den Bosch. 

Wat kun je verwachten van de Canal Escape in Den Bosch? 

Voor dit actieve bedrijfsuitje worden alle deelnemers welkom geheten in een gezellige horecalocatie in het centrum van de historische stad Den Bosch. Na een korte introductie en uitleg van onze spelleiding worden de teams bekend gemaakt. Uitgerust met een tablet, plattegrond, spelmaterialen en de speciale "Canal Escape" app gaan jullie op pad. Binnen no-time ben je verdwaald en nu is het aan jullie de taak om je hoofd koel te houden en samen met je teamgenoten te ontsnappen. 

Door middel van de juiste aanwijzingen te verzamelen op verschillende plekken in de stad en op het water komen jij en je teamgenoten steeds een stapje dichter bij de uitgang. Trotseer de kanalen van Den Bosch, denk hierbij aan de Dieze, Smalle Haven en de Brede Haven. Het goed beantwoorden van vragen en het leggen van de juiste verbindingen zorgt er misschien wel voor dat jouw team als eerste weet te ontsnappen. Beleef een uniek vaar- en stadsspel in Den Bosch: geen puzzeltochtje met standaard vragenlijstjes, maar onder begeleiding van een kapitein varen met milieuvriendelijke, elektrische sloepen dwars door Den Bosch.  

Tijdens de prijsuitreiking wordt het winnende team in het zonnetje gezet. Sluit de dag af met een gezellige borrel of diner in een nabijgelegen horecalocatie. Smul je liever van een Bossche Bol? Dit kan ook geregeld worden. 

Groepsuitje Canal Escape in Den Bosch uitbreiden?

Wil je het teamuitje Canal Escape in Den Bosch uitbreiden tot een arrangement? Wij kunnen dit uitje op maat samenstellen zodat jij en je collega's een hele dag kunnen genieten. Wil je graag het spel afsluiten met een gezellige borrel of een heerlijk driegangendiner? Het is ook mogelijk om te starten met een lunch, zodat jullie met een gevulde maag kunnen beginnen met de outdoor escape game in Den Bosch.

Offerteaanvraag

Denk je binnen de tijd te kunnen ontsnappen aan het web van grachten en straten in Den Bosch? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje op het water is te spelen in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Amsterdam en Utrecht. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Een professionele spelleider 
  • Een tablet en spelmaterialen per team 
  • Mini-versnapering voor onderweg 
  • Gratis poncho's bij minder goed weer 
  • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

43.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 43,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 47,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 51,00 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

073 – 61 00 140

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen