Bedrijfsfestival in Den Bosch organiseren

» Uitje » Bedrijfsfestival-in-den-bosch-organiseren

arrangement bedrijfsfeest

Tijdens een bedrijfsfestival in Den Bosch creëer je een plek waar iedereen nieuwe energie van krijgt. De frisse buitenlucht, vrolijke mensen, gezellige en hysterische aankleding, bijzondere foodtrucks en verschillende muziekgenres. Alles draagt tijdens deze unieke dag bij aan de 'magische sfeer' van een festival. Tijdens een bedrijfsfestival ontstaat er verbinding tussen collega's en is de inspiratie volop aanwezig. Een bedrijfsfestival is daarom dé perfecte setting voor jullie volgende bedrijfsevent. Good vibes only! 

Inclusief

  • Unieke locatie in Den Bosch
  • Aankleding locatie
  • BBQ/Foodtrucks
  • Drankjes
  • DJ en/of band
Prijs & Details

Vanaf 50 personen

3 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

073 – 61 00 140

Stuur ons een bericht

Bedrijfsfestival in Den Bosch voor jouw personeel 

Kun je het je voorstellen? Een compleet eigen festivalterrein voor jouw personeel inclusief festivalvlaggetjes, tenten, chill area's en allerlei verschillende foodtrucks met de lekkerste gerechten en hapjes? En dat in jouw eigen stad Den Bosch. Wil je het event organiseren bij een uniek buitenlocatie zoals Landgoed Huize Bergen? Of ga je liever voor een indoor festival locatie? Wij organiseren verschillende festivalconcepten op indoor en outdoor locaties. Geen lange rijen met stoelen in een saaie congreszaal, maar een ingericht event-terrein waar iedereen kan genieten van muziek, cabaret, workshops, lezingen en heerlijk festival food.  

Samen met onze ervaren event managers wordt er gekeken naar jullie wensen en doelstellingen. Wat past het beste bij het bedrijf en de medewerkers? Aan de hand daarvan zullen we de activiteiten, muziek en het eten volledig afstemmen. Wij verzorgen ook locatie bezoeken en samen komen we tot de perfecte dag! Een bedrijfsfestival in Den Bosch is voor iedereen en wij kunnen je verzekeren dat alle genodigden zich zullen vermaken tijdens deze speciale dag. 

Laat je inspireren

Heb je interesse om een bedrijfsfestival (indoor of outdoor) te organiseren voor jouw bedrijf in Den Bosch? Maak kennis met onze ervaren event managers en laat je inspireren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Unieke locatie in Den Bosch
  • Aankleding locatie
  • BBQ/Foodtrucks
  • Drankjes
  • DJ en/of band
Prijs & Details

Vanaf 50 personen

3 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

073 – 61 00 140

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen