Waterproeverij in Den Bosch

» Uitje » Waterproeverij-in-den-bosch

proeverij workshop

Een proeverij in Den Bosch die nu eens niet gepaard met alcohol maar met verschillende soorten water. Ontdek tijdens de Waterproeverij workshop in Den Bosch wat voor verschillende en gekke smaken water kan hebben en laat je gezelschap verrassen. Onze watersommelier neemt je mee in de wereld van water, en die is uitgebreider dan je denkt! 

Inclusief

  • Waterspecialisten
  • Diverse soorten water
  • Quiz
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

073 – 61 00 140

Stuur ons een bericht

Waterproeverij workshop in Den Bosch  

Een waterproeverij in Den Bosch waarbij onze watersommelier je meeneemt in de wereld van water. Waar staat tegenwoordig geen fles water op de dinertafel? Wist je eigenlijk dat bronwater juist niet direct uit de bron komt en dat mineraalwater juist wel direct bij de bron wordt gebotteld? Welk watermerk is nou echt goed bezig met het milieu? En hoe ontstaat de smaak van water? Tijdens deze workshop krijg je antwoord op al deze interessante vragen en verlaat je de proeverij als waterspecialist. 

Wat kun je verwachten van de Waterproeverij in Den Bosch?

Tijdens deze workshop in Den Bosch heten onze waterspecialisten jullie van harte welkom op de sfeervolle locatie of op jullie eigen locatie. Het is tijd om te proeven! Welke invloeden herken je in de smaken? Onze waterspecialisten leggen je alles uit over het water en bevestigen of ontkrachten je vermoedens. Er is natuurlijk ook ruimte om kennis op te doen. Jullie worden meegenomen in de wereld van het water en staan stil bij alles wat met water en waterwinning te maken heeft.   

Hoe sterker de smaak van het water, hoe meer mineralen er in het water zijn opgelost. Mineralen zorgen voor onze gezondheid, maar zorgen ook voor een bijzonder smaakpalet in het water. Ook de temperatuur van het water, de aanwezigheid van koolzuur en het glas waarin het water wordt geserveerd spelen allemaal een grote rol in de smaakbeleving.

Offerteaanvraag

Tijdens deze unieke proeverij hoef je niets uit te spugen! Wil je dat ook? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. De prijs voor deze waterproeverij is afhankelijk van de groepsgrootte en de gekozen locatie. Dit uitje is te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Den Haag en Nijmegen. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Waterspecialisten
  • Diverse soorten water
  • Quiz
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

073 – 61 00 140

Stuur ons een bericht

8.3
Reviews 415 beoordelingen klanten vertellen