Gamification: Walk the Talk Den Bosch

» Uitje » Walk-the-talk-gamification-den-bosch

gamification training

Het bedrijfsuitje Walk the Talk in Den Bosch is dé game waar entertainment en training samenkomt. Laat je personeel op een unieke manier kennis maken met de kernwaarden van jouw organisatie. Dit stadsspel in Den Bosch is geheel op maat samen te stellen naar jouw wensen. 

Inclusief

  • Persoonlijk intake gesprek
  • Begeleiding door een gecertificeerde trainer/coach
  • Originele afsluitende presentatie
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

073 – 61 00 140

Stuur ons een bericht

Gamification: Walk the Talk Den Bosch 

Tijdens het bedrijfsuitje Walk the Talk worden jij en je collega's op de proef gesteld. Een gamification teamuitje staat voor spelenderwijs leren. Jullie leren op een leuke en uitdagende manier meer over de kernwaarden van de organisatie. In groepen van 3 tot 5 personen gaan jullie het centrum van Den Bosch in met een tablet en plattegrond. De tablet wordt aangestuurd via een GPS-signaal. Onderweg komen jullie verschillende obstakels en opdrachten tegen. Alle input wordt vastgelegd, denk aan foto-en video opdrachten, quizvragen over de organisatie en natuurlijk over de prachtige cultuurstad uit het zuiden.  

Wat kun je verwachten van het teambuilding uitje Walk the Talk in Den Bosch? 

ullie worden enthousiast welkom geheten bij de afgesproken locatie in Utrecht. Wanneer alle deelnemers aanwezig zijn volgt er een korte introductie door onze entertainer en worden de teams bekend gemaakt. Als de game van start is gegaan, wordt al snel duidelijk wat de bedoeling is. De kernwaarden zijn belangrijk voor de organisatie, maar wat verstaan jullie eronder? Als team en als individu. Dit gaan jullie laten zien door verschillende foto –en video opdrachten te voltooien. Creativiteit wordt beloond!  

Als de tijd op is, keren alle teams weer terug naar de startlocatie. Met een coach die is gespecialiseerd in verandertrajecten binnen organisaties gaan we uitgebreid reflecteren. Er is geen fout antwoord, maar we willen de discussie starten zodat we van elkaar kunnen leren. We willen dat de kernwaarden gaan leven binnen jouw groep! En als dat lukt, is onze missie geslaagd!   

Nu ben je natuurlijk erg nieuwsgierig naar een paar voorbeelden, dus hierbij een klein tipje van de sluier:   

  • MISSIE en PRINCIPES vormen samen de VISIE voor een bedrijf. Welke van de twee is volgens jullie de meest belangrijke en waarom?   
  • Wat versta jij onder de kernwaarden en waarom? Vertel je verhaal in een videoboodschap van maximaal 30 seconden 

Offerteaanvraag

Wil je jouw medewerkers bewuster maken van de kernwaarden van jullie organisatie? Kies voor onze Gamification: Walk the Talk in Den Bosch om je personeel op een unieke en interactieve manier bewuster te maken. Dit bedrijfsuitje wordt helemaal op maat voor jullie samengesteld. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje kan in alle grote steden van Nederland worden geboekt zoals o.a. Rotterdam en Amsterdam. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Persoonlijk intake gesprek
  • Begeleiding door een gecertificeerde trainer/coach
  • Originele afsluitende presentatie
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

073 – 61 00 140

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen