Healthy Walk Together | Digital outdoor teamgame

» Uitje » Healthy-walk-together-den-bosch

actief MVO teambuilding

De Healthy Walk Together is een bedrijfsuitje op afstand. Dit teambuildingsuitje kun je vanaf elke locatie ter wereld spelen. Wonen jouw collega's allemaal in hetzelfde dorp of stad? Of zitten jullie verspreid door heel het land of zelfs de wereld? Iedereen wandelt individueel een eigen route in de omgeving. Wie zet aan het einde van het spel de meeste stappen en haalt hiermee de meeste badges en punten op? Bij deze teambuilding game MOET je weg vanachter je laptop of computer. 

Inclusief

  • Speciale Healthy Walk Together app 
  • Uitdagende hersenkrakers 
  • Opdrachten en vragen personaliseren 
  • Teambuilding op afstand 
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

22.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 24,50 p.p. excl BTW
12 - 29 € 750,00 excl. BTW (vast bedrag)

Onze eventmanager helpt graag!

073 – 61 00 140

Stuur ons een bericht

Healthy Walk Together | Virtuele wandeling met teambuilding 

Wil je een teamuitje op afstand organiseren? Tijdens de Healthy Walk Together staat teambuilding op afstand centraal. Iedere deelnemer download de speciale Healthy Walk Together app op zijn of haar smartphone. Iedereen gaat vanaf hun eigen locatie tegelijk een wandeling maken, het maakt dus niet uit of je thuis of op kantoor werkt. Start de game in de app en loop het aangegeven aantal stappen (bijvoorbeeld 750) om een digitaal slot te openen. De opdrachten gaan over het bedrijf of de organisatie waar je werkt en variëren van foto- en video opdrachten, uitdagende hersenkrakers en meerkeuze vragen met diverse thema's. 

Wat kun je verwachten van het Healthy Walk Together teamuitje?

De game kan van start gaan wanneer alle deelnemers de app hebben gedownload. Wil je de deelnemers een leuke boodschap meegeven vanuit het management? Er is een mogelijkheid om een filmpje toe te voegen waarin de leidinggevende iedereen welkom heet en een korte introductie geeft. Wanneer de game van start gaat, gaan alle deelnemers naar buiten om een wandeling te maken. Iedere deelnemer kiest zijn of haar eigen route, je bent dus niet gebonden aan één specifieke plek, je kunt dit uitje zelfs in je eigen straat spelen. De app is gekoppeld aan de stappenteller op je telefoon en houdt dus precies bij of je al het benodigde aantal stappen hebt gezet. Heb je het stappendoel bereikt? Dan ontvang je een badge waarmee je een opdracht kunt openen. Na het openen van de opdracht komen er 1 of meerdere vragen, clues, puzzels of andere leuke quiz onderdelen tevoorschijn. Op deze manier loop je meerdere malen een bepaald aantal stappen waarna je een leuke opdracht krijgt. Het aantal stappen is met ons af te stemmen. 

Wil je dit bedrijfsuitje verspreiden over meerdere dagen zodat je medewerkers elke dag een flinke wandeling maken? Goed voor de mentale en fysieke gezondheid! De vragen en opdrachten kunnen ook afgestemd worden op het bedrijf. Hiermee komen de doelstellingen en waarden goed naar voren in de vragen, lay-out en opdrachten. Wil je meer verbinding creëren tussen je medewerkers? Wij kunnen in ons systeem de deelnemers aan elkaar koppelen waardoor zij in teamverband kunnen spelen terwijl ze niet bij elkaar in de buurt zijn! Dat noemen wij virtuele teambuilding op afstand. 

Wil je je medewerkers milieubewuster maken en een maatschappelijk verantwoord doel koppelen aan dit teamuitje op afstand? Laat alle deelnemers onderweg zo veel mogelijk zwerfafval opruimen, waarmee zij bonuspunten kunnen verdienen. Hierdoor voeg je een stukje gezonde competitie toe én doe je iets goeds voor de wereld.  

Offerteaanvraag

Het team dat aan het einde van deze teambuilding game de meeste punten scoort is te zien op het leaderbord. Dit teamuitje is te spelen in alle dorpen en steden van Nederland. Durf jij de strijd aan te gaan met je collega's? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Speciale Healthy Walk Together app 
  • Uitdagende hersenkrakers 
  • Opdrachten en vragen personaliseren 
  • Teambuilding op afstand 
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

22.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 24,50 p.p. excl BTW
12 - 29 € 750,00 excl. BTW (vast bedrag)

Onze eventmanager helpt graag!

073 – 61 00 140

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen