De Grote Online TV Quiz Show Den Bosch

» Uitje » De-grote-online-tv-quiz-show-den-bosch

online quiz

Versterk tijdens dit online bedrijfsuitje de onderlinge teambuilding tussen collega's. De Grote Online TV Quiz Show is een gezellige quiz waarbij je de strijd aan gaat met en tegen elkaar. In teams van 3-5 personen voltooien jullie verschillende samenwerkingsopdrachten en hersenkrakers van bekende TV-programma's zoals De Slimste Mens en Miljoenenjacht. 

Inclusief

  • Service en organisatie vanuit Uitjesbureau 
  • Professionele quizmaster live op afstand 
  • App met originele vragen en opdrachten 
  • Prijsuitreiking 
  • Teambuilding en gezonde strijd 
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

21.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49 € 24,50 p.p. excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

073 – 61 00 140

Stuur ons een bericht

Online bedrijfsuitje | De Grote Online TV Quiz Show Den Bosch

Wil je een online teambuilding uitje organiseren? Kies voor de Grote Online TV Quiz Show. Ervaar eens hoe het is om mee te spelen met grote spelshows zoals Deal or No Deal, Ik Hou Van Holland of De Slimste Mens. Dit online bedrijfsuitje wordt gepresenteerd door onze eigen professionele quizmaster. Wij kunnen je verzekeren dat de teambuilding naar een hoger niveau wordt getild tijdens dit bedrijfsuitje in Den Bosch. Grijp je kans! 

Wat kun je verwachten van dit online bedrijfsuitje in Den Bosch? 

Alle deelnemers worden tijdens dit online bedrijfsuitje welkom geheten in een Zoom of Teams meeting door onze quizmaster. Naast de online vergadering zullen alle deelnemers van tevoren ook de quiz app op hun telefoon moeten downloaden. Per team wordt er één team captain uitgekozen die verantwoordelijk is om de juiste antwoorden in de app door te geven. Na een korte introductie en speluitleg gaan alle teams in break out rooms uit elkaar. In de break out rooms gaan jullie als team vragen en opdrachten voltooien. Tijdens de interactieve opdrachten is duidelijke communicatie, tactiek en samenwerken erg belangrijk. 

Na iedere tv-quizronde komen alle teams samen in de hoofdruimte en is het tijd om de tussenstand bekend te maken. Welk team moet nog wat harder zijn best doen om niet als laatste te eindigen? Naast het bekend maken van de tussenstand wordt er ook een gezamenlijk onderdeel gespeeld, namelijk het Miljoenenjacht kofferspel. Wie kent het niet? Tijdens deze bonusronde krijgen de teams de kans om de schade in te halen. Welk team weet uiteindelijk de meeste punten binnen te slepen? Dit team wordt tijdens de virtuele prijsuitreiking in het zonnetje gezet en gaat niet met lege handen naar huis. 

Wil je dit online bedrijfsuitje personaliseren met vragen over het bedrijf of collega's? Wij kunnen zelfbedachte vragen, opdrachten of speciale gebeurtenissen verwerken in de quiz. Hiermee maak je de quiz persoonlijk en nóg leuker voor je collega's. 

Offerteaanvraag

Wil je met dit online teamuitje de teambuilding versterken en een leuke, gezellige middag of avond beleven met je collega's? Ons team zal na de boeking alle technische uitleg vooraf goed met je doornemen, zodat iedereen op de dag zelf klaar is om de strijd aan te gaan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Service en organisatie vanuit Uitjesbureau 
  • Professionele quizmaster live op afstand 
  • App met originele vragen en opdrachten 
  • Prijsuitreiking 
  • Teambuilding en gezonde strijd 
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

21.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49 € 24,50 p.p. excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

073 – 61 00 140

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen