Vergaderen en Stadsspel in Den Bosch

» Uitje » Vergaderen-en-stadsspel-in-den-bosch

arrangement teambuilding

Tijdens dit zakelijke arrangement in Den Bosch start je de dag met je collega's tijdens een vergadering, lezing, workshop of talk. Na een ochtend vol belangrijke afspraken zullen jullie wel toe zijn aan wat meer ontspanning. Daar hebben wij rekening mee gehouden, het is namelijk tijd voor een stadsspel in het centrum van Den Bosch. Kies een van onze leuke stadsspellen om de dag mee af te sluiten. 

Inclusief

 • Vergaderlocatie 
 • Lunch  
 • Mini-versnapering voor onderweg 
 • Gratis poncho's bij minder goed weer 
 • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit 
 • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

073 – 61 00 140

Stuur ons een bericht

Zakelijk arrangement in Den Bosch met stadsspel 

Beleef een informatieve, actieve én leuke dag tijdens dit zakelijke arrangement in Den Bosch. Luister je al de hele ochtend naar saaie agendapunten en nieuwe plannen van het management? Dan is het daarna tijd voor wat meer actie tijdens een stadsspel in het centrum van Den Bosch. Op een lege maag een spel spelen is niet zo'n goed idee, daarom is het eerst tijd voor een heerlijke lunch in een gezellige horecalocatie. Na de lunch spelen jullie in teams een van onze stadsspellen. Kies je voor een Canal Escape waarbij je moet ontsnappen uit de wateren van Den Bosch? Of ga je voor het Geheimen van Den Bosch stadsspel waarbij je allerlei nieuwe en leuke weetjes ontdekt over deze historische stad? De keuze is aan jullie. 

Wat kun je verwachten van het arrangement Stadsspel met vergadering in Den Bosch? 

Voor dit zakelijke arrangement adviseren wij om de dag te starten met het serieuze gedeelte. In de ochtend ben je nog fris en scherp waardoor je goed op kunt letten tijdens de belangrijke vergaderingen. Het zakelijke gedeelte van de dag kan georganiseerd worden bij jullie op kantoor of in een gezellige horecalocatie ergens in het centrum van Den Bosch. Wanneer het lunchtijd is, wordt er een heerlijke lunch voor jou en je collega's verzorgd. Zorg ervoor dat je genoeg eet, want hiermee kun je opladen voor het middagprogramma, waar je de energie goed voor kunt gebruiken. 

Onze entertainer staat na de lunch klaar voor de introductie en speluitleg. Vooraf kiezen jullie een stadsspel dat goed aansluit bij alle collega's. Stadsspellen zijn onze bestsellers en wij hebben een ruim aanbod met verschillende thema's. Al onze stadsspellen worden gespeeld via een tablet met gps, hierdoor kan de spelleiding altijd precies zien waar de teams zich bevinden. Kies je voor een spannend en actief stadsspel zoals het Officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje waarbij een Mol probeert de boel te saboteren? Of kies je voor een escape game zoals Escape City of de Canal Escape waarbij je in teams moet ontsnappen uit een bepaald deel van de stad. Ook bieden wij een MVO-bedrijfsuitje aan waarbij je bijvoorbeeld een bedrag vrijspeelt voor de Voedselbank in Den Bosch. Op deze manier versterk je de teambuilding én steun je een goed doel.  

Offerteaanvraag

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke bedrijfsuitjes en arrangementen wel en niet werken. Bij Uitjesbureau Den Bosch helpen wij jou graag om een geweldige dag te organiseren voor jou en je collega's. Dit zakelijke arrangement is ook op maat samen te stellen, laat ons je wensen weten en we kijken samen naar de mogelijkheden. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Vergaderlocatie 
 • Lunch  
 • Mini-versnapering voor onderweg 
 • Gratis poncho's bij minder goed weer 
 • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit 
 • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

073 – 61 00 140

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen