Borrelboot & Hou van Holland Dinerspel Den Bosch

» Uitje » Borrelboot-hou-van-holland-dinerspel-den-bosch

arrangement bekend van TV dinerspel

Tijdens dit dag arrangement in Den Bosch verzorgen wij van Uitjesbureau een complete dag voor jou en je collega's. Geniet van een relaxte rondvaart over de Binnendieze. Vaar onder de oude huizen en bruggetjes door die over de Binnendieze zijn gebouwd. Na de rondvaart is het tijd voor een spannend dinerspel met als thema Hou van Holland.

Inclusief

  • Professionele begeleiding en entertainer
  • Borrelboot met schipper (1 uur)
  • Drankjes uit Hollandse bar
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

20 - 100 personen

4.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

073 – 61 00 140

Stuur ons een bericht

Rondvaart Den Bosch met dag arrangement als bedrijfsuitje 

Voor dit bedrijfsuitje verzamelen jij en je collega's aan boord van onze borrelboot. De borrelboot neemt je mee over de oude grachten van de Binnendieze. Wist je dat de Binnendieze vroeger werd gebruikt als open riool? Tegenwoordig is de Binnendieze een toeristische trekpleister en is een rondvaart een must-do als je in Den Bosch bent. Na een rondvaart op de borrelboot stappen jullie weer aan wal, het is namelijk tijd voor het dinerspel Hou van Holland. 

Wat kun je verwachten van dit bedrijfsuitje in Den Bosch? 

Voor dit complete dag arrangement in het bourgondische Den Bosch kunnen jullie natuurlijk niet starten voordat iedereen een Bossche Bol heeft gegeten. Tijdens de rondvaart over de Binnendieze kun je genieten van een lekker drankje. Na een rondvaart van ongeveer 1,5 uur is het tijd voor een dinerspel in een gezellige horecalocatie. Het Hou van Holland dinerspel is een gezellige oer-Hollandse quiz waarbij verschillende onderwerpen zoals sport, politiek, kunst en muziek vragen voorbijkomen. In teams proberen jij en je collega's zoveel mogelijk goede antwoorden te geven en dat ook nog eens binnen de tijd. De rondes van de quiz worden tussen de gangen door gespeeld, waardoor er genoeg tijd is om ook nog bij te kletsen met je collega's. Tijdens dit uitgebreide dag arrangement leer je je collega's én de stad beter kennen.  

Offerteaanvraag

Wil je dit arrangement graag boeken met een ander dinerspel of speel je liever een stadsspel in de middag? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden, wij organiseren graag een bedrijfsuitje op maat. Wij bieden ook nog andere arrangementen aan in Den Bosch, zoals Geniet van Cultureel Den Bosch of een Weekendarrangement voor bedrijven. 

* Dit dag arrangement is alleen te boeken tussen 1 april en 30 oktober. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele begeleiding en entertainer
  • Borrelboot met schipper (1 uur)
  • Drankjes uit Hollandse bar
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

20 - 100 personen

4.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

073 – 61 00 140

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen