De Duurzaamste Mens | Educatieve game Den Bosch

» Uitje » De-duurzaamste-mens-educatieve-game-den-bosch

humor quiz teambuilding

Ontdek een nieuwe dimensie van teambuilding met "De Duurzaamste Mens"! Dit innovatieve teamuitje in Den Bosch dompelt jouw organisatie onder in de wereld van duurzaamheid op een frisse en boeiende manier. Geen belerende toon, maar een opwindend avontuur waarin jij en je collega's samen duurzame inzichten opdoen.

Inclusief

  • Professionele spelbegeleiding  
  • Bijhorende spelmaterialen 
  • Prijsuitreiking 
  • Educatieve teambuilding
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2.5 uur

33.50,- vanaf prijs p.p.

t/m 20 personen € 795,00
21 t/m 40 personen € 39,50 p.p.
41 t/m 75 personen € 37,50 p. p.
76+ personen € 33,50 p.p.
Prijzen excl. btw

Onze eventmanager helpt graag!

073 – 61 00 140

Stuur ons een bericht

Educatief Groepsuitje de Duurzaamste Mens

In de zoektocht naar zinvolle en verbindende activiteiten, komen veel organisaties uit bij De Duurzaamste Mens. Dit innovatieve teamuitje in Den Bosch biedt een educatieve ervaring voor organisaties die duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. Het geheim van succesvolle veranderingen ligt immers bij de medewerkers, en dus ook bij het verduurzamen van de organisatie zelf.

Tijdens De Duurzaamste Mens ontdek je spelenderwijs de wereld van duurzaamheid, zonder belerend vingertje maar met een overvloed aan eyeopeners en triggers. Wist je bijvoorbeeld dat er elke minuut een vrachtwagenvol plastic in de oceanen belandt? Of dat het compenseren van een reis van 20.000 km (zoals een retourtje Amsterdam - Bali) betekent dat je vijf jaar lang volledig veganistisch moet eten?

Duurzaamheid mag dan wel een saai imago hebben, maar dat is volstrekt onterecht. Het is een boeiend en cruciaal onderwerp, waarbij kennis en betrokkenheid de sleutel zijn tot een betere wereld. De Duurzaamste Mens neemt de vorm aan van een quizgame, geïnspireerd op het bekende TV-format De Slimste Mens. In teams van vier personen ga je de strijd aan met andere teams, waarbij het winnende team zichzelf mag kronen tot De Duurzaamste Mens van de dag.

Wat staat er op het programma bij de Duurzaamste Mens?

Je berekent de impact van jouw levensstijl, ontdekt de betekenis van een duurzame economie, leert hoe kleine acties grote verschillen kunnen maken, scherpt je prioriteiten aan, en vertrekt met een set vuistregels die allemaal beginnen met de letter R. Op een speelse manier vergaar je steeds meer kennis over duurzaamheid en ontdek je waar jij en jouw organisatie een verschil kunnen maken. In de finale krijgt het publiek (de collega's die de eindronde niet hebben gehaald) enkele vragen voorgeschoteld. De finalisten moeten raden wat het publiek heeft geantwoord. Wie zijn collega's het beste kent, mag zichzelf terecht De Duurzaamste Mens van de organisatie noemen!

Maar er is meer. We bieden ook extra's aan, zoals de mogelijkheid om een publieksprijs uit te reiken en de vragen aan te passen aan de wensen en het thema van de opdrachtgever. En voor wie nog dieper wil duiken in duurzaam ondernemen, bieden we een vervolgtraject aan in samenwerking met onze partner 'Robin Good', een eigenzinnig bedrijf dat al talloze organisaties heeft begeleid op hun weg naar duurzaamheid. Vier de kleine successen en motiveer elkaar, want zelfs de kleinste stapjes kunnen een grote impact hebben!

Offerteaanvraag

Deze sustainability game in Den Bosch is de ideale keuze voor een bedrijfsuitje met een focus op duurzaamheid. Ontdek nieuwe talenten van je collega's en stimuleer de creativiteit binnen jullie team door het uitvoeren van de vragen en opdrachten. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele spelbegeleiding  
  • Bijhorende spelmaterialen 
  • Prijsuitreiking 
  • Educatieve teambuilding
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2.5 uur

33.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

t/m 20 personen € 795,00
21 t/m 40 personen € 39,50 p.p.
41 t/m 75 personen € 37,50 p. p.
76+ personen € 33,50 p.p.
Prijzen excl. btw

Onze eventmanager helpt graag!

073 – 61 00 140

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen