Borrelboot & Ontdek de Mol Dinerspel in Den Bosch

» Uitje » Borrelboot-ontdek-de-mol-dinerspel-in-den-bosch

arrangement rondvaart

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje op de wateren van Den Bosch? Vanaf het water ziet Den Bosch er nog mooier uit! Stap aan boord van een van de fluiterbootjes voor een rondvaart over de Binnendieze en vaar door de unieke grachten die Den Bosch zo speciaal maken. Speel daarna het spannende dinerspel Ontdek de Mol aan tafel, waarbij je geniet van een heerlijk driegangendiner in een gezellige horecalocatie terwijl je probeert de Mol te ontdekken binnen jouw team.

Inclusief

 • Professionele begeleiding en entertainer
 • Borrelboot met schipper (1 uur)
 • Onbeperkte drankjes uit Hollandse Bar (1 uur)
 • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
 • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

073 – 61 00 140

Stuur ons een bericht

Rondvaart met een dinerspel in Den Bosch 

Spring tijdens dit personeelsuitje in Den Bosch aan boord en ontdek de stromende aderen van de stad: De Binnendieze. Varend door de smalle wateren kom je langs en onder de mooiste plekjes van het historische stadscentrum. Vol verbazing en verwondering ontdek je samen met je collega’s en de gids alles over het bijzondere Den Bosch. Wees niet getreurd wanneer jullie vanaf de boot weer aan wal stappen, jullie bedrijfsuitje is pas net begonnen!

Wat kun je verwachten van het arrangement Rondvaart met dinerspel in Den Bosch?

Het is tijd voor het spannende Ontdek de Mol dinerspel. Jullie worden enthousiast welkom geheten in een sfeervolle horecalocatie in het centrum van Den Bosch. Jullie spelen in teams van 6-8 personen een zenuwslopende game waarin een Mol de boel probeert te saboteren. Lukt het jou om de Mol binnen jouw team te ontmaskeren? Of misschien word jij zelf wel door ons aangewezen om de Mol te zijn! Ben je fan van het tv-programma Wie is de Mol? En heb je altijd al een keer mee willen doen? Dit is je kans!  

De rondes van het spel worden tussen de gangen door gespeeld. Hierdoor krijgen jullie genoeg tijd om ook bij te kletsen en natuurlijk jullie tactieken te bespreken. Aan het einde van de avond worden de Mollen bekend gemaakt en de molstreken gedeeld. Tijdens de prijsuitreiking worden de winnaars in het zonnetje gezet, zij gaan natuurlijk niet met lege handen naar huis! 

Offerteaanvraag

Dit arrangement is helemaal op maat samen te stellen naar jullie wensen. Wil je liever een ander dinerspel spelen? Dat is ook mogelijk. Wij helpen jullie graag het perfecte bedrijfsuitje organiseren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Optioneel:

 • Uit te breiden met extra borrelhapjes
 • Livemuziek
 • Gids aan boord die jullie alles vertelt over een onderwerp

* Dit dag arrangement is alleen te boeken tussen 1 april en 30 oktober. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Professionele begeleiding en entertainer
 • Borrelboot met schipper (1 uur)
 • Onbeperkte drankjes uit Hollandse Bar (1 uur)
 • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
 • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

073 – 61 00 140

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen