Gamification: Onboarding Scenario Den Bosch

» Uitje » Gamification-onboarding-scenario-den-bosch

gamification

Ben je op zoek naar een leuke introductie voor nieuwe medewerkers bij jullie op kantoor? Wij organiseren de business game Onboarding Scenario waarbij nieuwe medewerkers elkaar en het bedrijf beter leren kennen door middel van samenwerkingsopdrachten, hersenkrakers en kennisvragen over het bedrijf of de organisatie. Dit uitje is zeer geschikt voor teambuilding en om elkaar beter te leren kennen. 

Inclusief

  • Professionele presentator/coach 
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit 
  • Prijsuitreiking 
  • Geschikt voor elke locatie 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

073 – 61 00 140

Stuur ons een bericht

Introductie nieuwe medewerkers | Onboarding Scenario in Den Bosch

Ben je bezig met het organiseren van een leuke introductie voor nieuwe medewerkers? Met onze business game Onboarding Scenario in Den Bosch zorgen we ervoor zorgen dat nieuwe medewerkers op een prettige manier welkom worden geheten. Bij grote organisaties werken vaak veel mensen en dat kan nogal overweldigend zijn. Tijdens deze dag maken nieuwe en oude collega's kennis met elkaar en zorgen wij ervoor dat zij de bedrijfscultuur kennen en omarmen. 

Wat kun je verwachten tijdens het bedrijfsuitje Onboarding Scenario in Den Bosch?

De business game Onboarding Scenario is een op maat gemaakte, zakelijke training in Den Bosch waarbij er veel aandacht wordt besteed aan nieuwe medewerkers. Laat nieuwe medewerkers op een unieke en originele manier kennis maken met nieuwe collega's en de kernwaarden van de organisatie. Door middel van het uitvoeren van verschillende opdrachten, kennisvragen en hersenkrakers op een tablet, leren zij stap voor stap meer over het bedrijf. Uit jarenlange ervaring weten wij dat deze vorm van teambuilding enorm goed werkt voor nieuwe medewerkers. Aan het einde van de business game wordt er tijdens de prijsuitreiking een prijs uitgereikt aan de meest creatieve en vindingrijke speler van het spel.  

Offerteaanvraag

Geef jouw nieuwe medewerkers een uniek ontvangst en een goede eerste indruk met onze business game Onboarding Scenario in Den Bosch. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit gamification uitje is te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele presentator/coach 
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit 
  • Prijsuitreiking 
  • Geschikt voor elke locatie 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

073 – 61 00 140

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen